Markus Trade - profesionálne čistenie kanalizácie

Markus Trade - profesionálne čistenie kanalizácie

Košice a okolie pozor. Efektívne čistenie kanalizácie zabezpečí overená firma Markus Trade. Dlhoročné skúsenosti a profesionálna technika sa postarajú a čistotu v kanalizáciách, kanalizačných šachtách ako v obytných domoch.

Čistenie kanalizácie nebolo nikdy efektívnejšie

Markus Trade s.r.o. prináša efektívne riešenie vášho problému. Konkrétne sa postaráme o to, aby vaša kanalizácia bola opäť plne funkčná a priechodná. S nami môžete mať kľudný spánok a zabudnúť na upchatú kanalizáciu. Čisteniu kanalizácii ich detailnému monitoringu, ako aj čisteniu kanalizačných šácht a krtkovaniu kanalizačného potrubia sa venujeme viac ako 15 rokov. U nás máte garanciu, že akékoľvek čistenie kanalizácie v Košiciach a okolí bude vykonané v súlade s platnými normami a vyhláškami. Okrem odborných vedomostí disponujeme aj potrebnou technikou, ktorá je pri čistení kanalizácie nevyhnutná. Rýchlosť a efektívnosť je našou silnou stránkou. Sme odborníci v obore čistenia kanalizácií a krtkovania kanalizačného potrubia v priemere DN100-DN800.

Poradíme si s čistením kanalizácie v akýchkoľvek podmienkach

Žiadna kanalizácii či kanalizačné potrubie nás nemôže prekvapiť. Poradíme si s čistením kanalizácie v akýchkoľvek podmienkach. K tomu nám slúžia aj tri výkonné vozidlá Tatra, Volvo a Mercedes. Tie máme naložené kvalitnými vysokotlakovými zariadeniami do akýchkoľvek podmienok. Okrem čistenia kanalizácie v Košiciach ponúkame aj služby ako čistenie odpadov, rygolov, šácht ako, aj strešných zvodov či obytných domov. Naše strojové zariadenia sú pripravené kedykoľvek odsať kal, dažďovú vodu či rôzne iné usadeniny. Pomocou monitoringu kanalizácie dokážeme odhaliť problém presne tam, kde je. Pre našich zákazníkov poskytujeme aj službu v podobe mechanicko-elektrického čistenia umývadiel a drezov. Služby poskytujeme v Košiciach aj širokom okolí. Vaša spokojnosť je náš cieľ.

Važecká 2319/3 04012 Košice IV
tel.: +421918481006

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888