Rýchla a efektívna oprava chladničiek

Rýchla a efektívna oprava chladničiek

Už žiadne starosti s pokazenou chladničkou. Efektívna oprava chladničiek v Bratislave od skúsených opravárov, ktorí si poriadia s akýmkoľvek typom chladničiek a mrazničiek aj u vás doma. Rýchly a odborný servis za ceny, ktoré vám nenarušia rodinný rozpočet.

Oprava chladničiek v Bratislave

Nepríjemnosti s chladničkami bývajú bežné a väčšinou sa stávajú vtedy, keď to najmenej očakávame. Odteraz ste na takéto situácie pripravení a žiadna porucha na chladničke vás neprekvapí. Opravy chladničiek v Bratislave a okolí realizujeme na dennej báze. Máme skúsenosti so všetkými dostupnými typmi chladničiek na trhu. Opravy realizujeme na mieste, ale v prípade potreby či väčších porúch servisujeme chladničky v našich dvoch prevádzkach. Rýchla a efektívna oprava chladničiek to sú služby ako výmena termostatov, naplnenie chladiaceho okruhu či výmena riadiacej jednotky. Samozrejmosťou sú aj opravy pántov dverí, výmena tesnení či ventilátorov alebo výparníkov. Žiadna chladnička či mraznička neuniknú našim odborným servisným službám.

S opravami chladničiek si nerobte starosti

Zabudnite na starosti s pokazenou chladničkou. Akákoľvek značka chladničky nie je pre nás problém. Máte doma chladničku značky Whirlpool? Náš servis Whirlpool vás presvedčí, že kúpa novej chladničky nie je nutná. Poctivé servisné služby oceníte nielen vy, ale aj naša príroda. Servisovaním chladničiek tak prispieva k ochrane životného prostredia. Medzi časté značky chladničiek patrí aj značka Gorenje. Odborný servis Gorenje realizujeme na všetkých modeloch bez rozdielu. Väčšinu súčiastok máme vždy skladom, a tak dokážeme efektívne realizovať opravy chladničiek aj priamo na mieste u vás doma. Využite naše profesionálne servisné služby opravy chladničiek a zbavte sa nepotrebných starostí raz a navždy.

Púpavová 691/33 84104 Bratislava IV
tel.: +421265422436

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888