Prášková lakovňa ako garancia kvalitnej úpravy kovových povrchov

Prášková lakovňa ako garancia kvalitnej úpravy kovových povrchov

Trnavská prášková lakovňa BJ Powder patrí medzi expertov v oblasti povrchovej úpravy kovov. Lakujeme rozmanité produkty rôznych tvarov a členitostí povrchov (max. hmotnosť na záves je 500 kg). Zakladáme si na precíznej práci a vysokej kvalite lakových technológií.

Prášková lakovňa, ktorá dbá na ochranu prírody

Naša prášková lakovňa pracuje so špeciálnymi práškovými farbami od viacerých dodávateľov. Samozrejmosťou je široká škála odtieňov a farieb. Flexibilne reagujeme na individuálne požiadavky klientov týkajúce sa zmeny odtieňov. Využívame moderné technológie a dbáme na striktné dodržiavanie bezpečnostných predpisov aj kritérií na ochranu životného prostredia. Prášková lakovňa BJ Powder poskytuje komplexné služby zamerané nielen na povrchovú úpravu (práškové lakovanie – komaxit), ale aj predúpravu pozinkovaných dielov, predúpravu fosfátom, pasiváciu hliníku (ako súčasť predúpravy aj samotný proces) a viacstupňový oplach demi-vodou. Dodáme, že spomínaný komaxit je označovaný ako najekologickejšia forma povrchovej úpravy kovov.

Bohatá ponuka práškovej lakovne

Prášková lakovňa BJ Powder je expertom na lakovanie mnohých produktov. Patria k nim interiérové a exteriérové svietidlá, oceľové konštrukcie či stavebné prvky (ploty, brány, odkvapové systémy, zábradlia a i.). Lakujeme aj pozinkované diely a diely pre elektro a automobilový priemysel, hliníkové profily a rozmanité dizajnové prvky. Garantujeme, že kvalitné práškové lakovanie zaistí odolnosť vrstvy voči nárazom, oderom a chemikáliám, ako aj výbornú vonkajšiu trvanlivosť. Aj keď sme prášková lakovňa, naše portfólio taktiež zahŕňa kovovýrobu, vŕtanie technologických otvorov, brúsenie a balenie. Zákazníkom navyše ponúkame skladové priestory surového materiálu pre expedíciu tovaru podľa potreby. Pri veľkých zákazkách sa vieme dohodnúť na kalkulačných cenách. Bližšie informácie o našej práškovej lakovni a poskytovaných službách nájdete na bjpowder.sk.

Továrenská 7 91904 Smolenice
tel.: +421908107701

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888