Viete podľa čoho si vyberať garážové brány?

Viete podľa čoho si vyberať garážové brány?

Hľadáte kvalitné garážové brány no neviete podľa čoho si vybrať a z akých možností máte na výber? Základné pravidlo znie jasne. Garážové brány musia byť predovšetkým kvalitné, vyrobené z odolných materiálov a spĺňať nároky na jednoduché a bezpečné používanie. Pamätajte, že garážové brány majú za úlohu chrániť vaše vozidla i váš majetok, preto by ich kvalita nikdy nemala ísť na úkor nízkej ceny. Investíciu do kvalitných garážových brán dozaista neoľutujete.

Aké garážové brány si môžete vybrať?

Garážové brány si môžete vybrať v niekoľkých typových prevedeniach, pričom každý z nich niekomu vyhovuje viac inému menej. Aj preto výrobcovia garážových brán dnes ponúkajú viaceré prevedenia, ako aj rozličné možnosti ovládania garážových brán, z ktorých si vyberie každý. Veľmi obľúbené sú najmä automatické sekcionálne garážové brány, ktoré sa dokážu prispôsobiť rrozličným typom garáží, ako aj šírke vjazdu do jedno i dvojitých garáží. Tieto garážové brány poskytujú vysokú bezpečnosť, komfort, pohodlie používania, ako aj výbornú tepelnú izoláciu pre priestory garáže.

Veľmi často používanými sú i rolovacie garážové brány, ktoré sú zložené z takzvaných lamiel, ktoré sa rolujú do schránky umiestnenej nad otvorom garážových dverí. Rolovacie garážové brány sú bezpečným a cenovo dostupným riešením. Jedným z najpoužívanejších modelov garážových brán je tiež krídlová garážová brána. Tá obsahuje zárubňový rám a dve otváracie krídla, ktoré je podľa preferencií zákazníkov možné rozdeliť v rôznych pomere. Nemusí to byť rozdelenie pol na pol - vám vyhovujúci pomer si môžete zvoliť sami.

Hľadáte inovatívny model garážových brán?

Máte záujem o špecifické riešenie pre vaše garážové brány a z najpoužívanejších modelových prevedení ste si nevybrali? Stále máte možnosť osloviť výrobcov garážových brán a požiadať ich o návrh riešenia pre vašu garáž na mieru.

Veľmi zaujímavým riešením je napríklad moderné zhotovenie fasádnych garážových brán, ktoré vyhovujú svojim dizajnom i technologickým riešením i náročnejším zákazníkom. Dizajnovým spracovaním podporuje jedinečný dojem z moderných budov, pričom sa stáva súčasťou fasády. Takýmto dizajnom sa celkom odlišujú od bežných garážových brán a stávajú sa čoraz populárnejšie medzi používateľmi.

Či už máte záujem o klasické riešenia garážových brán alebo máte záujem o niečo jedinečné, zakaždým pre realizáciu prác oslovte skutočného profesionála. Vyberte si spoľahlivý firmu, ktorá sa venuje výrobe a montáži garážových brán. Investície do nekvalitných riešením sa vám rozhodne nevyplatia. Práve garážové brány sú investíciou na dlhé roky, ba až celoživotnou investíciou, ktorá má za úlohu ochrániť vaše vozidlá v garáži i váš majetok. Kvalita, použitie odolných materiálov, jednoduchá manipulácia, vysoká bezpečnosť i akostný dizajn musia byť podmienkou, nie len možnosťou. Stavte na kvalitu a kontaktujte dodávateľa garážových dverí na profesionálnej úrovni.

Naša spoločnosť PEMAT Slovakia s.r.o. zabezpečuje dodávky a montáž garážových brán a bránových systémov, ktoré spĺňajú aj tie najvyššie nároky klientov na mechanicko-fyzikálne vlastnosti, bezpečnostné parametre, ako aj estetický dizajn.

Hlohovská cesta 415 95501 Nemčice
tel.: +421385322103

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888