Čo od vás vykúpia zberné suroviny?

Čo od vás vykúpia zberné suroviny?

Zberné suroviny od vás vykúpia rozličné materiály. Nie všetky predmety a materiály stačí vyhodiť, niektoré je potrebné odovzdať do zberných surovín, pretože si vyžadujú špeciálnu likvidáciu, iné môžete do zberných surovín odovzdať dobrovoľne, pretože môžu byť opätovne využité. Pri viacerých materiáloch vám zberné suroviny ponúknu i finančnú odmenu. I staršie predmety z kovov či železa nevyhadzujte, ale odovzdajte v zberných surovinách.

Zberné suroviny vykupujú rozličné materiály

Zberné suroviny vykupujú najrozličnejšie materiály. Dnes existuje viacero druhov zberných surovín zameraných na rôzne materiály, pričom niektoré sa špecializujú len na jeden či dva druhy materiálov, iné zas vykupujú rozličné materiály alebo i zbierajú materiály, predmety a odpady, ktoré nie je možne voľne vyhodiť do odpadu či na skládky. Takýmito materiálmi sú napríklad práčky, sporáky, mikrovlnky či iné domáce spotrebiče, ale i autobatérie, chladiče a podobne.

Zberné suroviny od vás najčastejšie vykúpia šrot, kovy a papier. Výkup týchto troch materiálov je i cenovo najlepšie ohodnotený. Samozrejme, ceny za výkup týchto materiálov sa pravidelne menia od aktuálneho dopytu na trhu. Aj preto vám spoľahlivé zberné suroviny presnú sumu za výkup dokážu povedať až priamo pri výkupe.

Či už vlastníte staršie predmety z kovu či železa alebo máte doma odložené krabice plné novín a papieru, odovzdať ich v zberných surovinách bude pre vás nanajvýš výhodné. Za predmety a materiály, ktoré u vás doma možno len stoja dostanete finančnú odmenu a navyše pomôžete i prírode z ekologického hľadiska. Práve zberom rôznych materiálov šetríte životné prostredie a nezaťažujete prírodu ich rozkladom.

V zberných surovinách môžete odovzdať rozličné suroviny od papieru cez železo až po farebné kovy

V zberných surovinách sa postarajú o rôzne druhy materiálov. Práve železo či farebné kovy planétu výrazne zaťažujú a pritom ide o materiály, ktoré je možné opätovne spracovať a znovu využiť. Tieto materiály zo zberných surovín mnoho krát ďalej putujú k ďalším veľkoodberateľom a priemyselným výrobcom, ako napríklad do železiarní či fabrík pracujúcich s farebnými kovmi. Ponechaním týchto materiálov voľne v prírode výrazne zaťažujete prírodu.

Zberné suroviny od vás vykúpia i papier. Papier je rovnako materiálom, ktorý je možné niekoľko krát opakovane využiť. Recyklácia papieru je veľmi dôležitá. Kým kedysi bol papier pravidelné zbieraný školákmi v školách či škôlkarmi v škôlkach za rozličné odmeny, dnes sú takéto zbery už len výnimočné. A pritom práve papieru má každý doma veľké množstvo či už v podobe novín, magazínov, reklamných letákov supermarketov či z nepoužitých krabíc, baliacich papierov a podobne. K zlepšeniu klímy tak môžete prispieť aj vy, a to jednoducho odovzdaním papieru v zberných surovinách, za ktoré dokonca dostanete finančnú odmenu.

Loacker Recycling, s.r.o. vám prináša široké služby v oblasti odpadového hospodárstva. Naše služby kontinuálne poskytujeme od roku 2004. Zaoberáme sa spracovaním rozličných druhov odpadov, ako napríklad ľahkého a ťažkého železného šrotu, farebných kovov, elektrického šrotu, ale i zberom papiera, plastov, dreva či skla. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.


Cesta do Hanisky 11 04015 Košice
tel.: +421557290326

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888