Ako na efektívne domáce sťahovanie?

Ako na efektívne domáce sťahovanie?

Domáce sťahovanie je náročné na čas, financie aj energiu. Presťahovať všetky osobné veci, oblečenie hračky či nábytok je naozaj náročné a to najmä ak máte množstvo nadrozmerného nábytku. Domáce sťahovanie je však možné i bez veľkých finančných strát či zbytočných stresov. Sťahovanie môžete realizovať svojpomocne, alebo prostredníctvom profesionálnych sťahovacích služieb. Zistite, ako na domáce sťahovanie efektívne, rýchlo a jednoducho.


Ako na domáce sťahovanie svojpomocne?

Mnohí sa rozhodnú domáce sťahovanie realizovať svojpomocne. Domáce sťahovanie svojpomocne môže byť finančne úspornejšie a taktiež precíznejšie, čo sa týka ochrany majetku. Treba sa však pripraviť na to, že svojpomocné domáce sťahovanie je potrebné naplánovať naozaj do detailov. V prvom rade je potrebné rozmyslieť si, čo všetko chcete presťahovať a vytvoriť si kompletný zoznam. Čím väčšie auto vlastníte, tým jednoduchšie môže sťahovanie bytov či domov byť, pretože na jeden krát je možné presťahovať viac vecí. Ideálne pre domáce sťahovanie je, ak vlastníte vy, alebo nejaký váš známy dodávku. Známi, kamaráti či rodina vám zároveň dokáže domáce sťahovanie výrazne uľahčiť. Zároveň môžete i ušetriť finančné prostriedky a energiu.

Domáce sťahovanie svojpomocne však môže byť bez dostatočných skúseností a prostriedkov finančne i časovo nákladné. Ak navyše nevlastníte väčšie auto, vaše domáce sťahovanie si bude vyžadovať prenájom dodávky, čo sťahovanie značne predraží. Ďalším aspektom, ktorý je potrebné pri domácom sťahovaní zvážiť je obalový materiál. Aby ste pri domácom sťahovaní nepoškodili sťahované priestory ani samotné predmety, budete potrebovať naozaj veľa kvalitného obalového materiálu, ktorý niečo stojí. Neodbornou manipuláciou si zároveň môžete sami poškodiť nábytok či krehké predmety. Taktiež vaši známi, rodina či kamaráti nemusia byť vždy k dispozícií, čo domáce sťahovanie môže značne predĺžiť.

Domáce sťahovanie za pomoci profesionálov

Domáce sťahovanie profesionálmi ponúka množstvo výhod. Najmä ak nemáte skúsenosti s domácim sťahovaním, môžu vám profesionálne sťahovacie služby ušetriť množstvo finančných prostriedkov a to nehovoriac o čase či energií. Profesionáli dokážu vďaka rokom skúseností efektívne naplánovať domáce sťahovanie a použiť osvedčené metódy a postupy sťahovania. Profesionálne sťahovacie služby disponujú potrebnou technikou, zariadením i baliacim materiálom. Sťahovači určia potrebný typ škatúľ, baliacich fólií, všetko riadne označia a vďaka rokom praxe dokážu bez problémov a ujmy presťahovať i nadrozmerný nábytok či krehké predmety. Spoľahlivo zabezpečia sťahovanie klavírov, trezorov i riadne zabalenie starožitností či umeleckých diel. Profesionálne sťahovacie firmy disponujú i potrebným poistením, takže si môžete byť istí, že váš majetok je počas domáceho sťahovania neustále chránený. Taktiež pre vás zabezpečia odvoz odpadu a nepotrebného nábytku do zberného dvora.

Profesionálne sťahovacie služby TRIV, s.r.o. so sídlom v Bratislave zabezpečia vaše domáce sťahovanie rýchlo, efektívne a jednoducho. Sťahovanie zabezpečujeme v rámci Bratislavy a okolia, ale taktiež podľa potreby. Súčasťou našich služieb je nákladná doprava, ako i skladovanie zariadenia bytov. Neváhajte a kontaktujte nás!

Agátová 22 84101 Bratislava IV
tel.: +421265422387

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888