Nielen klasické tonery sú vhodné pre biznis

Nielen klasické tonery sú vhodné pre biznis

V niektorých pracovných oblastiach sú tonery využívané doslova nonstop. Do popredia sa dostávajú eko tonery a repasované tonery. Používate aj vy klasické tonery alebo už ste prešli na repasované eko tonery? Aký je medzi nimi rozdiel? Oplatí sa používať eko tonery? Je to len marketingový ťah alebo sú naozaj prospešné pre ekológiu? Bude vás spotreba eko tonerov stáť viac peňazí? Poďme si to trochu objasniť v nasledujúcom článku.

Tonery bežné verzus eko tonery

Určite to poznáte aj zo svojho pracovného prostredia. Tlačiarne idú na plný výkon od skorého rána až do záverečnej. Množstvo dokumentov si vytlačia zamestnanci z rôznych oddelení a asistentky občas nestíhajú objednávať jednotlivé tonery. Objednávanie tonerov vo firmách sa riadi rôznymi pravidlami. Kým v niektorých firmách sa objednávajú tie najlacnejšie tonery v iných naopak siahnu po drahších a po novom sa do popredia dostávajú aj eko tonery. Tiež treba rozlišovať medzi tonermi do laserovej tlačiarne alebo atramentovej. Aj napriek tomu, že väčšina ľudí si vyberá toner podľa typu tlačiarne, tak, ako odporúča výrobca je dobré si všimnúť, že pri každom type nájdete niekoľko typov tonerov. Drahšie, lacnejšie, s dlhou výdržou či eko tonery, ktoré využívajú všetci ľudia, ktorým záleží na ochrane planéty a životného prostredia.

Nikdy nie je neskoro začať s eko tonermi

Je dobré prejsť na eko tonery? Aký majú význam a prečo by sme ich mali začať viac používať? Veď aj v obchodoch vidíme, že všetko, čo je dnes eko, tak je extrémne predražené. Sú repasované a eko tonery výhodnejšou alternatívou? Skvelou správou je, že v tomto prípade sú eko tonery oproti iným produktom lacnejšie. Samozrejme sú lacnejšie aj oproti iným typom tonerov. Je určite dobré, keď si môžeme zadovážiť niečo lacnejšie a ešte k tomu aj ochrániť životné prostredie. Kvalitným eko tonerom si môžeme dlhodobo tlačiť rôzne tlačivá a množstvo dokumentov. Keď už nemáte možnosť obmedziť tlačenie dokumentov, môžete to robiť aspoň ekologicky. Nikdy nie je neskoro začať s eko tonermi. Ušetríte prírodu aj finančný rozpočet či už v práci alebo vo vašej domácnosti.

Vybrať si tonery môžete od rôznych dodávateľov, avšak eko tonery nemajú všetci. Preto je vhodné si najskôr overiť ponuku jednotlivých distribútorov. Vybrať si tonery od spoločnosti Goset BB je veľmi jednoduché. Zaoberajú sa predajom spotrebného materiálu do všetkých typov tlačiarní. Kvalita tlače za menej peňazí, ako doteraz a ešte k tomu prispenie k ochrane životného prostredia je víťazná kombinácia.

Robotnícka 1013 /8 97401 Banská Bystrica
tel.: +421907777074

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888