Prečo je potrebné zabezpečiť profesionálne služby na ničenie ploštíc?

Prečo je potrebné zabezpečiť profesionálne služby na ničenie ploštíc?

Počuli ste už prirovnanie „je otravná ako ploštica“? Áno, presne taká ploštica je. Otravný hmyz, ktorý znepríjemňuje život človeku hlavne v noci. Malý parazit, ktorý sa živí našou krvou a dokáže dokonale rozhodiť celú domácnosť. Cez deň sa vie dobre ukryť a v noci zanecháva po sebe štípance na nohách, rukách, chrbte či na tvári. Ako sa ich zbaviť? Tušíte správne, iba odborník na ničenie ploštíc dokáže nájsť a odstrániť tento hmyz raz a navždy.

Odborné ničenie ploštíc v praxi

Likvidácia ploštíc nie je práve najjednoduchšia. Bežné prostriedky proti hmyzu na ne nezaberajú, babské rady nepomáhajú a stále nás trápi otázka, ako sa ich zbaviť? Problém je, že ploštica sa vie veľmi dobre skrývať, obľubuje matrace, postele, nábytok a dokonca aj tapety a obrazy. Čo je ešte smutnejšie, dokáže sa reprodukovať veľmi rýchlo, stačí si nevšimnúť jedno vajíčko a ploštice ostávajú na návšteve. Je to síce nenápadná návšteva, ale ak sa ráno zobudíme so štípancami, už vieme, že je nutná dezinsekcia. Lenže, ktorá firma na ničenie ploštíc je tá správna? Samozrejme firma s certifikátom, ktorý ju oprávňuje k tejto činnosti, s pracovníkmi, ktorí svojej práci rozumejú no a samozrejme aj cena za vykonanie dezinsekcie je rozhodujúca.

Ničenie ploštíc profesionálmi a jeho výhody

Sú možnosti ako zlikvidovať ploštice aj bez odborníkov. Preventívne je možné použiť rôzne bylinky, ktoré sú pre ploštice odpudzujúce, ale nezbavíte sa ich úplne. Je samozrejmé, že osloviť firmu s tým, že máte ploštice nie je nič, čo by ste chceli vytrúbiť do sveta, ale verte, že nie ste sami a na hanbu nie je čas. Problémom súvisiacim priamo s ničením ploštíc je používanie neúčinných prípravkov a nedostatočný, neodborný zásah. Odborníci na ničenie ploštíc vám domácnosť dôkladne prehliadnu a v prípade nálezu ploštice zlikvidujú. Firmy, ktoré majú certifikát na likvidáciu hmyzu majú prístup k účinným látkam k ničeniu ploštíc, ktoré nie sú voľne dostupné. Preto je výhodné využiť ich služby. Diskrétne, kvalitne a za prijateľnú cenu vás oslobodia od nevítaných hostí.

Firma Karol Bäuml – CHEMIKO poskytuje svoje služby zákazníkom viac ako 15 rokov podľa platných noriem EU. Naše služby sme schopní poskytnúť promptne v termíne stanovenom objednávateľom a to aj v dňoch pracovného voľna i počas sviatkov. Pracujeme s najmodernejšími chemickými a veľmi účinnými prípravkami z dovozu, schválenými Ministerstvom zdravotníctva SR, formulované podľa najnovších poznatkov a receptúr s dlhodobými reziduálnymi účinkami, v dávkach a kombináciách dosahujúcich vysoký efekt a potláčajúcich v maximálnej miere možnosť rezistencie s prihliadnutím na minimálne zaťaženie životného prostredia. Sme tu pre vás, kontaktujte nás .

Fučíkova 1189 /28 90851 Holíč
tel.: +421905842652

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888