Najlepšie chladiarenské zariadenia pre vašu prevádzku

Najlepšie chladiarenské zariadenia pre vašu prevádzku

Spoľahlivé chladiarenské zariadenia patria k hlavným súčastiam, ktoré prispievajú k úspechu vašej prevádzky. Aj keď sa možno na prvý pohľad zdá, že chladiarenské zariadenia (napríklad chladiace a mraziace boxy) predstavujú značnú investíciu, nezabúdajte, že tá sa vám určite vráti, ak chladiarenské zariadenia nakúpite od overených výrobcov. Čo si všímať? A aké výhody majú chladiarenské zariadenia na mieru?

Chladiarenské zariadenia na mieru

Chladiarenské zariadenia patria k najdôležitejším položkám najmä gastronomických objektov. Majú ekonomický aj hygienický význam, keďže potraviny a jedlo chránia pred znehodnotením. Ešte pred finálnym rozhodnutím si dobre premyslite, kam presne chladiarenské zariadenia umiestnite. Ideálne do priestoru, ktorý nie je potrebné závažnejším spôsobom upravovať. Podnikateľské subjekty vítajú možnosť zákazkovej výroby, teda chladiarenské zariadenia na mieru. Sú obľúbené najmä v gastroprevádzkach, potravinových reťazcoch a výrobných závodoch i skladoch zameraných na prácu a spracovanie potravín a rastlinných i živočíšnych produktov. Dôležité je, aby chladiarenské zariadenia udržiavali produkty v žiadanej teplote, ktorá má v kombinácii s prúdením vzduchu a vlhkosťou výrazný vplyv na ich trvanlivosť. Dnešné chladiarenské zariadenia na mieru poskytujú ďalšie výhody – špecifikácia typu, veľkosti či umiestnenia dverí, ako aj individuálne požiadavky na veľkosť, osvetlenie, regály atď.

Ako si vybrať chladiarenské zariadenia

K odporúčaným patria chladiarenské zariadenia – boxy vyrábané z PUR panelov. Ponúkajú najlepšiu možnú tepelnú izoláciu, ktorú dostať na súčasnom trhu. Menšie a stredné chladiarenské zariadenia s PUR panelmi nevyžadujú ďalšie podporné konštrukcie. Dostať aj chladiarenské zariadenia vybavené monitoringom teplôt so vzdialeným prístupom či hlásením porúch pomocou SMS. Ako každý spotrebič, aj chladiarenské zariadenia majú istú spotrebu, ktorá sa odvíja od viacerých kritérií – kompresor, izolácia, termostaty, komplexnosť elektroniky a pod. Cieľom kupujúceho by mala byť čo najnižšia spotreba. Ak si vezmete trebárs chladiace zariadenia ako chladiace a mraziace boxy, vitríny či pulty, určite si ich vyberte z triedy A a viac, t. j. A+, A++ atď. Chladiarenské zariadenia majú spĺňať úžitkovú funkciu, ale nezabúdajte ani na dizajn. Obľúbené sú najmä nerezové, keďže sa ľahšie čistia a udržiavajú. Nerez nehrdzavie, a teda vaše chladiarenské zariadenia vám o to dlhšie vydržia.

Špecialistom na chladiarenské zariadenia na mieru je spoločnosť SINOP ALFA, ktorá zaisťuje aj veľkoobchodné dodávky komponentov pre chladiarenský trh, klimatizačnú techniku, výčapné zariadenia a nápojovú techniku. V prípade záujmu kontaktujte našu kanceláriu.

Bratislavská 196 /81 90201 Pezinok
tel.: +421336422255

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888