Prečo je klimatizácia správnym rozhodnutím?

Prečo je klimatizácia správnym rozhodnutím?

Klimatizácia je moderným spôsobom zvýšenia komfortu domáceho či pracovného prostredia. Klimatizácia zabraňuje dehydratácii v letnom období, kedy je organizmus vystavený nadmernému teplu a vaše telo stráca vodu. Klimatizácia znižuje teplotu vzduchu a tým je užitočná pri zabránení teplotných výkyvov. Klimatizácia výrazne zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéroch a vytvára oveľa zdravšiu atmosféru.

Klimatizácia v domácnostiach a prevádzkových priestoroch

V otázke teploty v domácnosti máme všetci jasno. V zime chceme mať teplo a v lete očakávame od domova chladný únik pred horúčavami. Určite sa pamätáte na letá, kedy sme sa chodievali schladiť do obchodov a reštaurácií, lebo len tam nás osviežovala klimatizácia. V súčasnosti nie je príjemné ochladenie žiadnym problémom ani pre bežných spotrebiteľov a klimatizácia sa stáva súčasťou našich domácností . Dom alebo byt síce nie je miesto, kde strávite cez deň najviac času, o to viac sa v ňom však potrebujete cítiť príjemne. Klimatizácia vám poskytne skutočný komfort regulovaním teploty v interiéroch. Myslíte, že klimatizácia dokáže vzduch nielen schladiť ale aj ohriať, aj čistiť a zvlhčovať? Myslíte správne!

Klimatizácia už neodmysliteľne patrí aj do prevádzkových a výrobných priestorov, aby vám pomohla udržať príjemné pracovné prostredie. Klimatizácia by mala byť umiestnená tak, aby vzduch neprúdil priamo na nikoho, ale aby sa z klimatizácie rovnomerne dostával do celej miestnosti. Z tohto dôvodu je veľmi dôležité konzultovať výber jednotky a jej umiestnenie s odborníkmi, ktorí zabezpečia optimálny a bezpečný výkon na pracovisku. V prípade, že zamestnávateľ podcení servis a čistenie, môže sa klimatizácia podieľať na vyššej chorobnosti a znížení výkonu zamestnancov a to si určite nikto neželá.

Klimatizácia a jej výhody

Klimatizácia je tu na to, aby vám pomohla udržať príjemné prostredie po celý rok. V lete ochladí, pracuje na princípe výmeny a presunu energií podobne ako chladnička. V zime ohreje, lebo je vybavená tepelným čerpadlom. Dokáže vyriešiť váš problém s nadbytočnou vlhkosťou vzduchu alebo s dusnom. Moderná klimatizácia disponuje prachovým a antibakteriálnym filtrom. Systém filtrácie je taký dokonalý, že z ovzdušia odstraňuje mikroprach, mikroorganizmy aj alergény. Pre spokojného zákazníka sú výhodou aj poskytované služby dodávateľa, napríklad vypracovanie analýzy a projektovanie, realizáciu a servis.

Spoločnosť INVO s.r.o. intenzívne podniká v činnostiach ako vzduchotechnika, klimatizácia a odprašovanie od roku 2001. So špecializovanými odborníkmi aj skúsenými pracovníkmi vie navrhnúť vhodné riešenie pre zabezpečenie optimálneho prostredia svojich obchodných partnerov. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my vám pomôžeme, ide nám o vašu spokojnosť.

Rosná 22 04001 Košice IV
tel.: +421903430530

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888