Prečo je správnou voľbou vetranie a rekuperácia?

Prečo je správnou voľbou vetranie a rekuperácia?

Vetranie a rekuperácia rodinných domov a bytov sú ideálnym riešením nielen pre nové byty a domy, ale tiež je vhodné riadené vetranie s rekuperáciou tepla montovať do starších zrekonštruovaných rodinných domov. Vetranie a rekuperácia obytných priestorov je v nových moderných stavbách, v ktorých sa dbá na nízke energetické straty a tesnosť stavby, nutnosťou. Zabraňuje sa tým nezdravému životnému prostrediu a rôznym hubovým a plesňovým organizmom.

Vetranie a rekuperácia v domácnostiach aj podnikaní

Každý domov je miestom, kde oddychujeme a zároveň dopĺňame našu energiu pre ďalší život. K tomu je v dnešných časoch potrebná aj vhodná klíma. Ak sa chcete doma cítiť príjemne, je možné to dosiahnuť aj pomocou vzduchotechnických, či klimatizačných zariadení. V moderných domácnostiach by nemali chýbať zariadenia, ktoré poskytujú služby ako je vetranie a rekuperácia, hlavne kvôli zdravému životnému prostrediu. Vetranie a rekuperácia, čiže spätné získavanie tepla, je veľkou výhodou a poskytuje pohodlie a komfort. Vetraním s rekuperáciou dokážeme ušetriť v zimných mesiacoch 40 až 50% energií na vykurovanie.

Vetranie a rekuperácia by nemali chýbať ani v administratívnych budovách, nákupných strediskách, hoteloch, reštauráciách a ich kuchyniach ako aj ďalších obchodných a iných prevádzkových priestoroch. Vhodné pracovné prostredie ) je v súčasnosti nutnosťou a v blízkej budúcnosti budú jeho podmienky stanovené aj zákonom. Zdravé prostredie je možné vytvoriť inštaláciou technických zariadení tam, kde je potrebné správne vetranie a rekuperácia. Podnikateľské subjekty sa snažia vždy pre svojich zamestnancov zvoliť ideálne riešenie, aby pracovné prostredie bolo zdravotne nezávadné a zamestnanci sa tam cítili príjemne.

Vetranie a rekuperácia a jeho výhody

Pre zdravý vzduch bez mrhania energie je najvýhodnejšie riadené vetranie a rekuperácia tepla. Dôsledkom narastajúcej nepriepustnosti novostavieb a obytných budov po sanácii je potreba neustálej výmeny vzduchu, aby sa zabránilo tvorbe plesní a poškodeniu budov. Hlavné výhody riadeného vetrania s rekuperáciou sú vyššia kvalita vnútorného prostredia pri dostatočnej výmene a filtrácii vzduchu, nižšia potreba tepla na vykurovanie z dôvodu jeho spätného získavania, tichá prevádzka, jednoduché programovanie, vyššia bezpečnosť vďaka zatvoreným oknám.

Spoločnosť INVO s.r.o. intenzívne podniká v činnostiach ako vzduchotechnika, klimatizácia a odprašovanie od roku 2001. So špecializovanými odborníkmi aj skúsenými pracovníkmi vie navrhnúť vhodné riešenie pre zabezpečenie optimálneho prostredia svojich obchodných partnerov. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my Vám pomôžeme, ide nám o Vašu spokojnosť.

Rosná 22 04001 Košice IV
tel.: +421903430530

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888