Ako prebieha sťahovanie do zahraničia?

Ako prebieha sťahovanie do zahraničia?

Sťahovanie do zahraničia je dnes čoraz vyhľadávanejšie a stáva sa akýmsi trendom posledných rokov. Mnohí občania Slovenska sa sťahujú do zahraničia najmä za prácou, za rodinkou či priateľmi. V rámci Európskej únie je jej príslušníkom povolený takmer neobmedzený pohyb, čím sa samozrejme zvýšil počet ľudí, ktorí sa rozhodli pre život v zahraničí. Pri sťahovaní nábytku či iného majetku sa spoľahnite na služby overenej sťahovacej spoločnosti.

Sťahovanie do zahraničia zabezpečia skúsení profesionáli

Do zahraničia sa sťahuje čoraz viac ľudí, niekedy v blízkosti hraníc, inokedy až na opačný koniec Európy či dokonca iný na svetadiel. Sťahovanie do zahraničia nie je zrovna jednoduché, ak sa potrebujete presťahovať si aj svoj majetok, ako nábytok, elektroniku či iné vybavenie. Aj keď na služby sťahovacej spoločnosti nie ste zvyknutí, pri takomto sťahovaní je profesionálna sťahovacia spoločnosť tým najlepším riešení. Ak sa sťahujete, povedzme len do susedného Rakúska, môže sa zdať, že veci zvládnete naložiť do auta a postupne ich poprevážať do nového bývania. Avšak takéto sťahovanie sa neodporúča, nakoľko neprofesionálnym prevozom môžete ľahko poškodiť predmety naložené v kufri auta.

Sťahovacia spoločnosť zabezpečí sťahovanie bez akýchkoľvek problémov. Veci naloží priamo u vás doma a vyloží na novej adrese. Autá na prevoz sú špeciálne vybavené a je v nich dostatok priestoru, takže sa nemusíte báť poškodenia. Ak by aj k nejakému došlo, za vaše veci zodpovedá prepravca, takže vám vzniká nárok na finančnú kompenzáciu.

Sťahovanie do zahraničia bez problémov

Pokiaľ na cestu za novým bývaním využijete leteckú prepravu, sťahovacia spoločnosť sa postará o všetko ostatné. Váš nábytok či iné predmety naloží a privezie na určenú adresu vo vami vybranom termíne. Stačí vám zakúpiť si letenku so základnou batožinou a o všetko ostatné sa postará špecializovaný prepravca.

Dôležitou radou pri sťahovaní je, podľa možností, začať s prípravami čo najskôr. Mali by ste si dať záležať, aby ste stihli pripraviť všetky predmety na prevoz a odstrániť tie, ktoré už používať nebudete. Prípadne o túto službu požiadať sťahovaciu spoločnosť. Sťahovanie je zároveň príležitosťou na triedenie už nepotrebných vecí. To by ste mali absolvovať pri balení. Často krát ľudia v strese pobalia úplne všetko čím zbytočne preplatia prepravu a sťažia si vybaľovanie či vyhadzovanie v zahraničí, ktoré môže mať celkom iné podmienky ako doma na Slovensku.

V našej spoločnosti LOBO GROUP s.r.o. pri sťahovaní dbáme na každý detail tak. Práca prebieha pod drobnohľadom profesionálneho tímu s dlhoročnou praxou. Pôsobíme na Slovensku a v Európe, čo nám umožňuje zabezpečiť nadštandardný servis pre rôzne typy zákaziek. Sťahovanie do zahraničia vám môže pripadať ako krok do neznáma, preto by ste sa mali obrátiť na spoľahlivého partnera s dlhoročnými skúsenosťami. Sme tu pre vás.

Agátová 3633 /40 84101 Bratislava
tel.: +421905227433

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888