Prečo sú odmasťovacie kvapaliny tak účinné?

Prečo sú odmasťovacie kvapaliny tak účinné?

Odmasťovacie kvapaliny na podlahy sú obzvlášť účinným prostriedkom v boji proti nečistote či nadbytočnému umasteniu. Odmasťovacie kvapaliny sú nie len moderným riešením v oblasti čistenia, zároveň sú naozaj účinné a oproti klasickým čističom i ekologickejšie. Na ochranu životného prostredia by sa nemalo zabúdať ani pri čistení povrchov, odmasťovacie kvapaliny sú riešením ako spoľahlivo povrchy vyčistiť a zároveň neohrozovať životné prostredie.

Ako fungujú odmasťovacie kvapaliny?

Odmasťovacie kvapaliny sú ekologickým a účinným riešením v boji s nečistotou. Takéto odmasťovacie kvapaliny sú biologicky odbúrateľné, a taktiež podporujú rast baktérií, čo ovplyvňuje a ďalej podporuje rozklad uhľovodíkov či iných nežiadúcich látok ropného pôvodu. Odmasťovacie kvapaliny tak nachádzajú svoje využitie vo viacerých smeroch, dokážete ich použiť na čistenie rôznych druhov kovov, ako napríklad hliníka, mosadze, zinku, ocele, medi, bronzu či dokonca železa.

Odmasťovacie kvapaliny sú účinné aj pri odstraňovaní všetkých typov minerálnych látok, ktoré sú zväčša veľmi náročné na odstránenie a nie každý čistič si s nimi dokáže poradiť. Odmasťovacie kvapaliny môžete bezproblémovo použiť aj na čistenie a odstránenie živočíšnych olejov, tukov či rôznych mazadiel z odlišných povrchov či podláh.

Ako sa používajú odmasťovacie kvapaliny?

Odmasťovacie kvapaliny sú azda najčastejšie používané veľkými firmami, ktoré sa špecializujú najmä na čistenie predmetov, plôch či podláh priemyselných podnikov, kde by iné čističe zabrali len ťažko. Nakoľko odmasťovacie kvapaliny dokážu spoľahlivo odstrániť ropné látky a častice z rôznych povrchov, ich úloha v čistení je nezameniteľná. Postupne sa odmasťovacie kvapaliny dostávajú aj do menších prevádzok či dokonca do domácností. Čoraz väčšej popularite sa tešia najmä preto, že ich spotreba je veľmi ekonomická.

Odmasťovacie kvapaliny sa pred použitím jednoducho zriedia s vodou a stačí pridať naozaj malé množstvo odmasťovacej kvapaliny do vody aby ste dosiahli perfektný výsledok. O správnom pomere odmasťovacej kvapaliny a vody sa dopredu informujte s odborným predajcom, ktorý vám poradí ako presne postupovať či ako správne odmasťovacie kvapaliny používať. Pokiaľ si zakúpite odmasťovacie kvapaliny i vo väčšom balení, nemusíte sa obávať, že sa vám znehodnotia či vyprchá ich účinnosť. Pri správnom skladovaní môžete odmasťovacie kvapaliny používať i niekoľko rokov. Zabúdať by ste však nemali, tak ako i pri všetkých ostatných čističoch, uskladniť ich tak, aby nedošlo ku kontaktu s deťmi.

U nás v Happy End s.r.o. neustále hľadáme nové spôsoby, ako zlepšovať pracovné prostredie. Dlhoročné skúsenosti sme pretavili do množstva produktov a odborných riešení pre bezpečnosť, čistotu a ekológiu. Ponúkame vám kvalitné produkty. Ponúkame vám odmasťovacie kvapaliny na najvyššej úrovni. Neváhajte nás kontaktovať

Bratislavská 197 /83 90201 Pezinok
tel.: +421336412742

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888