Ako môžu rekvalifikačné kurzy pomôcť s uplatnením na trhu práce?

Ako môžu rekvalifikačné kurzy pomôcť s uplatnením na trhu práce?

Rekvalifikačné kurzy sú kurzy vyhľadávané najmä ľuďmi, ktorým chýbajú potrebné skúsenosti či vzdelanie v rôznych pracovných oblastiach. Investícia do vzdelania je jednou z najlepších investícií, je trvácna a môže výrazne ovplyvniť pracovný život človeka do budúcnosti. Na trhu práce je veľa odvetví, ktoré vyžadujú odborné vzdelanie. Jednou z možností ako ho získať sú rekvalifikačné kurzy, ktoré nie sú vekovo limitované a využiť ich môže každý.

Rekvalifikácia na mieru

Ponuka rekvalifikačných kurzov je naozaj široká, avšak málo sa o nich hovorí. Po ukončení vzdelania na strednej či vysokej škole sa väčšinou absolventi snažia zamestnať vo vyštudovanom odbore. Málokto vie, že si svoju kvalifikáciu môže zvýšiť alebo získať úplne novú v oblasti, ktorá by ho bavila. Napríklad ak ste vyštudovali účtovníctvo, ale zaujíma vás kozmetika a vizáž, môžete si spraviť rekvalifikáciu ako vizážista. Vzdelávať sa dokonca môžete popri zamestnaní, materskej dovolenke či v nezamestnanosti počas evidencii na úrade práce, kedy na rekvalifikáciu dokonca môžete získať finančný príspevok alebo požiadať o jeho úplné preplatenie.

Rekvalifikačné kurzy v oblasti krásy

O krásu a dobrý výzor dbajú najmä dámy, ale určite táto téma neobchádza ani pánov. Ak sa človek dobre cíti, pôsobí sebavedomejšie. Ak vás preto zaujíma práve oblasť krásy a chceli by ste v nej pracovať, mali by ste zbystriť pozornosť. Pod vedením akreditovaných odborníkov vás na rekvalifikačnom kurze naučia všetko potrebné a vy získate osvedčenie či certifikát. Ponuka kurzov je široká a konkrétne zameranie si treba dopredu zvážiť. Postupne môžete absolvovať i viaceré kurzy v rôznych oblastiach. Ak sa neviete rozhodnúť aký rekvalifikačný kurz je pre vás najvhodnejší, rozhodne by ste sa mali poradiť s prevádzkovateľom kurzu, ktorý vysvetlí všetko potrebné.

Rekvalifikačný kurz vám môže len pomôcť, ak už napríklad teraz pracujete ako nechtová dizajnérka z domu a vašimi klientkami sú predovšetkým kamarátky a známe, rekvalifikačný kurz nechtovej dizajnérky by vám mohol priniesť väčšiu klientelu a zvýšiť cenu práce, ktorá rastie v závislosti od kvality a vzdelania.

V Aesthetic clinic – Dr. Dasha Sarah Witzan, Phd. Vám ponúkame širokú ponuku rekvalifikačných kurzov v oblasti krásy. Vybrať si môžete z oblastí ako kozmetika, vizáž, manikúra a nechtový dizajn, pedikúra či absolvovať aesthetic clinic školenie. Radi vám pomôžeme s výberom najvhodnejšieho rekvalifikačného kurzu pre vás.

Hornozoborská 1632 /77 94901 Nitra
tel.: +421905403854

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888