Hurá na sťahovanie – základom je spoľahlivá sťahovacia firma

Hurá na sťahovanie – základom je spoľahlivá sťahovacia firma

Sťahovanie viacerí považujú za stresujúcu, ba až deprimujúcu činnosť, a pritom stačí osloviť zodpovednú sťahovaciu službu, ktorá nábytok bez problémov presťahuje do nového domu či bytu. A to kvalitne zabalený, bez poškodenia, skrytých cien a najmä bez vašich zbytočných starostí. Ako si vybrať firmu, aby sa sťahovanie stalo príjemnou životnou epizódou?

Tri kroky

Sťahovanie má tri kroky – redukcia vecí, ich rozoberanie a balenie. Lenže ako dostať klavír zo siedmeho poschodia na prízemie? Vtedy nastupuje sťahovacia firma. Jej voľba si žiada dôkladnú prípravu, keďže finálne rozhodnutie znamená, že celý váš majetok zveríte osobám, ktorým jednoducho musíte dôverovať. Navyše, profesionálne sťahovacie služby znamenajú, že sťahovanie už nepredstavuje problém a vy si konečne môžete vydýchnuť a tešiť sa na zariaďovanie novej domácnosti.

Tipy na pohodlné sťahovanie

Sťahovanie je pohodlnejšie s pomocou profesionálov. Pri ich výbere stavte na osvedčené tipy. Užitočné sú online hodnotenia a recenzie, ako aj osobné skúsenosti známych. Na začiatku si urobte vlastný prieskum. Vyhľadajte si v okolí firmy zamerané na sťahovanie. Ak vás nezaujali, rozšírte pátranie na úroveň okresu či kraja. Do finále zaraďte asi päť a oslovte ich so žiadosťou o cenovú ponuku na sťahovanie. V nej si všímajte jednotlivé položky, teda čo presne obnáša. Pozor na poplatky ako hodinová sadzba za šoféra, prejazdené kilometre, príplatok za prácu cez víkend, jednorazový poplatok za pristavenie auta a pod. Pri konečnom zúčtovaní môžu výrazne navýšiť cenu za sťahovanie. Tiež sa informujte, či je firma poistená pre prípad spôsobenej škody.

Nezabudnúť na „drobnosti“

Sťahovanie vyžaduje veľa baliaceho materiálu. Niekto si ho obstará sám, iný sa opýta sťahovacej firmy. Tá ho zvykne ponúkať v rámci svojich služieb. Zistite si, či sa zaň dopláca. Po overení spomínaných faktov a porovnaní cenových ponúk skúste nájsť rovnováhu medzi kvalitou ponúkaných služieb a cenou. A sťahovanie môže začať. Po zvolení sťahovacej firmy jej nezabudnite oznámiť „drobnosti“ typu: na akom poschodí sa sťahovanie bude realizovať, presná adresa, počet veľkých a ťažkých kusov nábytku, ktorý vyžaduje vyšší počet pracovníkov na sťahovanie.

Komplexné sťahovacie služby ponúka firma TRIV s pobočkami v Bratislave, Žiline aj Košiciach. V jej portfóliu nájdete domáce a medzinárodné sťahovanie, exportné balenie a skladovanie. V prípade záujmu nás oslovte mailom či telefonicky.

Agátová 22 84101 Bratislava IV
tel.: +421265422387

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888