Výkup katalyzátorov – to je ochrana životného prostredia aj lákavá finančná odmena

Výkup katalyzátorov – to je ochrana životného prostredia aj lákavá finančná odmena

Naša spoločnosť ToS KaS Kovovýroba, spol. s r.o. so sídlom v Trenčíne vám ponúka výkup katalyzátorov za obzvlášť výhodné ceny. Už niekoľko rokov si držíme v oblasti výkupu katalyzátorov prvenstvo na slovenskom trhu. S nami máte záruku bezpečného a certifikovaného odkúpenia vašich katalyzátorov.

Prečo sa rozhodnúť pre certifikovaný výkup katalyzátorov?

Keď výkup katalyzátorov, tak jedine pod dohľadom odborníkov. S našou spoločnosťou máte záruku certifikovaného výkupu katalyzátorov, ktorý zodpovedá všetkým zákonným podmienkam. Na výkup katalyzátorov máme platné licencie. Vy tak máte istotu, že katalyzátory neskončia niekde v lese či na nelegálnych skládkach, ale na miestach na to určených. Takýmto výkupom katalyzátorov prispievate k ochrane životného prostredia. Príroda by si sama s ich likvidáciou neporadila.

Navyše za výkup katalyzátorov ponúkame obzvlášť výhodné ceny. Už niekoľko rokov si v tomto smere držíme prvenstvo na slovenskom trhu aj v zahraničí. Aj keď naša spoločnosť predovšetkým zabezpečuje výkup katalyzátorov v Trenčíne, obrátiť sa na nás môžete z akejkoľvek časti Slovenska. Vždy vám radi pomôžeme.

Kedy nás môžete kontaktovať ohľadom výkupu katalyzátorov?

Ohľadom výkupu katalyzátorov nás môžete kontaktovať naozaj kedykoľvek. Sme vám plne k dispozícii počas pracovných dní a dokonca aj v sobotu. Prijímame ako neporušené katalyzátory, tak aj demontovaný materiál, monolity a kovové nosné fólie. Vykupujeme katalyzátory z vozidiel na báze kovov aj na báze keramiky, ako aj priemyselné katalyzátory a filtre pevných častíc.

Hodnotu katalyzátorov a ich necenenie určíme prostredníctvom našej rozsiahlej databázy alebo za pomoci špeciálnej chemickej laboratórnej analýzy. Obrátiť sa na nás môžete aj v prípade záujmu o výkup tvrdokovu či výkup farebných kovov. Neváhajte nás kadykoľvek kontaktovať.

Rybárska 92 /15 91441 Nemšová
tel.: +421904538515

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888