Vulkanizácia gumy zlepší kvalitu a tiež odolnosť dielov

Vulkanizácia gumy zlepší kvalitu a tiež odolnosť dielov

Vulkanizácia gumy je veľmi špecifický proces, ktorý zahŕňa spájanie iste gumovej časti s jej podkladom. Podklad môže byť kovový, plastový alebo drevený. Sme spoločnosť LUSIK TRADE, s. r. o., ktorá sa venuje celkovej gumárenskej výrobe. Zabezpečíme vám výrobky z gumy a tiež polyuretánové výrobky.

Vulkanizácia gumy iba pod dohľadom vyškolených odborníkov

Ide o veľmi špecifický proces, keď sa rieši vulkanizácia gumy. Dokonca si dovolíme tvrdiť, že je to náročný proces, ktorý nezvládne každý. Naša spoločnosť však zamestnáva vyškolených pracovníkov, ktorí vám zabezpečia vulkanizáciu gumy kvalitne už dnes. Sme totiž experti na gumové výrobky a pogumovanie. Je totiž veľmi rozhodujúce, aby sa správne určil priebeh vulkanizácie gumy. V prípade, že sa proces vulkanizácie gumy podcení, môže vzniknúť zmes, ktorá je mäkká, lepkavá alebo veľmi stvrdne. To sa deje zväčša pri syntetických kaučukoch. Vulkanizácia gumy je správne vykonávaná, keď proces dosahuje teplotu 140 až 180 stupňov a v prípade syntetických kaučukoch až 200 stupňov. To isté platí aj v prípade tlaku. Treba ho správne odhadnúť, aby vylepšil mechanické a fyzikálne vlastnosti gumy.

Spolu s vulkanizáciou gumy si u nás objednáte aj dopravníkové valce a náhradné diely

Naša spoločnosť s názvom LUSIK TRADE, s. r. o. patrí aj k výrobcom produktov, akými sú napríklad dopravníkové valce. Garantujeme vám výrobu, ktorá je na mieru. Postupujeme podľa všetkých vašich špecifických požiadaviek. Dokonca vám zabezpečíme aj rôzne atypické výrobky. Aby vám dobre fungovali dopravníkové valce je dôležité zabezpečiť si aj doplnkové príslušenstvo, ktoré je prirodzene z gumy. Jedná sa o pogumované diely, pogumované kolieska alebo o polyuretánové pogumované diely. Samozrejme s touto ponukou úzko súvisí naša služba, ktorou je spomínaná aj vulkanizácia gumy. Neváhajte nás kontaktovať. Spolu prediskutujeme či potrebujete proces vulkanizácie gumy alebo iné doplnkové služby.

Slatinská 1724 01861 Beluša
tel.: +421424624037

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888