Na čo je určený tryskací nerezový granulát?

Na čo je určený tryskací nerezový granulát?

Tryskací nerezový granulát sa vyrába z veľmi kvalitnej chromnikovej ocele. Predovšetkým sa vyrába pre potreby tryskania rozličných výrobkov vyrobených najmä z farebných kovov, ale i z nerezu či zliatinovej ocele. Tryskací nerezový granulát v porovnaní s klasickými tryskacími materiálmi dosahuje neporovnateľne krajší vzhľad otryskaných povrchov. Povrch ostáva hladký, čistý a trvalo zachováva farbu pôvodného materiálu.

Prečo si zvoliť na tryskovanie nerezový granulát?

Nerezový granulát určený na tryskovanie sa vyrába z chromniklovej ocele. Keďže je vyrábaný predovšetkým pre potreby tryskania výrobkov, jeho dominantnou vlastnosťou je stálosť a pevnosť. Nerezový granulát je preto možné využiť a tryskovanie všade tam, kde je potrebný silný abrazívny efekt. Nerezový granulát určený na tryskovanie oproti klasickým tryskacím materiálm dosahuje omnoho lepší vonkajší povrchový vzhľad povrchov. Povrchy po jeho použití ostávajú hladké a čisté. Čo je dôležité nerezový granulát si taktiež zachováva farbu pôvodného materiálu a zaručuje vysokú odolnosť voči korózii povrchu otryskaných materiálov.

Pokaľ hľadáte vhodný a stály materiál pre tryskovanie farebných kovov či nerezu alebo zliatinovej ocele, práve nerezový granulát je ideálnym riešením. Na jeho odolnosť a stálosť sa môžete spoľahnúť rovnako, ako i na povrchovú stálosť povrchu. Niet sa teda čomu čudovať, že práve tryskovanie nerezovým granulátom je stále vyhľadávanejšie vo svete i na území strednej Európy a Slovenska.

Aké je hlavné využitie nerezového granulátu na tryskovanie

Nerezový granulát typu C je využívaný najmä na tryskovanie. Je účinným abrazivom využívaným na efektívne zdrsňovanie rôznych povrchov. V pracovnom procese má takýto nerezový granulát dlhú životnosť, čo je dôležité pre spotrebiteľov a zároveň je ekologicky nezávadný, čo je veľmi dôležité pre prírodu a z celkového ekologického hľadiska.

Nerezový granulát typu C preto nachádza svoje využitie napríklad pri čistení odliatkov či výkovkov, ale i pri odhrotovaní hliníkových odliatkov či prípravé rôznych hliníkových dielov ešte pred povrchovou úpravou, ako napríklad pred teflónovou povrchovou úpravou. Nerezový granulát typu C je využívaný tiež na prípravu povrchov z nerezovej ocele či ako efektívna ako náhrada na morenie. Jeho využitie je známe i v oblasti úprav pred pokovovaním hliníkových častí, ako aj pri leštení kovaných častí z bronzu, nerezovej ocele, mosadze alebo medi a v posledných rokoch i pri povrchovej úprave mramorovej a žulovej dlažby.

Nerezový granulát tak nachádza široké využitie v rôznych oblastiach priemyslu, pričom najčastejšie je využívaný práve na tryskovanie. Pri odbere nerezového granulátu či iného sortimentu abrazív pre vaše potreby je vždy dôležité kontaktovať spoľahlivú spoločnosť, ktorá zabezpečuje ich predaj či samotnú výrobu.

V našej ponuke našej spoločnosti Wexi s.r.o. nájdete abrazívne materiály kovové – oceľový granulát, oceľová drť, liatinová drť, nerezový granulát, nerezová drť, ako aj rôzne nekovové materiály. Našimi dlhoročnými odberateľmi sú najmä veľké spoločnosti, ktoré ročne odoberú niekoľko desiatok ton materiálu, ale aj firmy, ktoré odoberú niekoľko desiatok kilogramov. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Sládkovičova 1128 /43 01701 Považská Bystrica
tel.: +421905563634

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888