Vonné oleje pre zdravie a pohodu

Vonné oleje pre zdravie a pohodu

Vyberte si vonné oleje, ktoré vyrábame na Slovensku. Pre zdravie a celkovú pohodu vám SLOW-NATUR prináša slovenskú kvalitu s overenými účinkami. Bezpečné vonné oleje, éterické oleje ako aj vonné tyčinky či dlhotrvajúce vône do auta.

Vyberte si zo širokej ponuky vonných olejov

Príjemné vône aj pre náročných. To je SLOW-NATUR a jeho široká ponuka vonných olejov s vynikajúcimi vlastnosťami. Originálna vôňa prírody dostupná pre každého. Vysoko koncentrované aromatické zlúčeniny spĺňajúce najvyššiu kvalitu, a to nielen z pohľadu bezpečnosti. Kvalitné vonné oleje s rôznymi vôňami. Vybrať si môžete vône ako lesná jahoda, hruška, čerešňa, ananás, avokádo a mnoho iných podľa chuti. Pre fanúšikov drevín sú v ponuke vône ako agát, breza či orgován. Rovnako dobre vás potešia vône kvetín v podobe fialky, ľalie, konvalinky, frézie, lotosu či mangólie. V ponuke nájdete aj éterické oleje, ktorých účinok pocítite už pri pár kvapkách. Rovnako dobre vám urobia aj vonné tyčinky, ktoré stačí umiestniť do stojanu a zapáliť špičku tak, aby tyčinky tleli.

SLOW-NATUR vonné oleje do každej miestnosti

Nielen doma máte nárok na pohodu. Účinné vonné oleje je možné použiť v akejkoľvek miestnosti. Doma, v práci, na dovolenke jednoducho všade tam, kde túžite mať svoju pohodu. Dokonca aj v aute. Pretože aj za volantom potrebujete mať svoju pohodu vyskúšajte originálne vône do auta, ktoré sa postarajú o príjemný zážitok z jazdy. Už nepotrebujete drahý osviežovač vzduchu, ak máte po ruke aromalampu. Tá vám nielen prečistí vzduch, ale aj uvoľní do ovzdušia liečivé účinky éterických olejov. Pri práci, vzdelávaní či oddychu sú éterické a vonné oleje tým správnym riešením pre zdravie a celkovú pohodu organizmu. Vyberte si zo širokej ponuky domácich olejov, tyčiniek, aromalámp ako aj ostatných našich produktov. Radi vám poradíme pri výbere, aby ste mali z našich produktov skutočný zážitok.

Kračanská cesta 1244/40 92901 Dunajská Streda
tel.: +421315528917

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888