Kedy sa vám zídu turistické doplnky?

Kedy sa vám zídu turistické doplnky?

Turistické doplnky majú všestranné využitie, ich hlavným účelom je využitie na túry či prechádzky v lese a na horách. Ich výber by ste nemali podceniť. Ak sa plánujte turistike venovať dlhodobo alebo sa chystáte na náročnejšiu túru či expedíciu, turistické doplnky vám dobre poslúžia vo viacerých situáciách, kedy by ste sa bez nich zaobišli len ťažko.

Turistické doplnky by mali byť súčasťou dobrej výbavy do hôr

Turistické doplnky sú nenahraditeľnou súčasťou každej dobrej turistickej výstroje. Pod slovom doplnky si netreba predstavovať len predmety estetického charakteru. Pri turistických doplnkoch ide najmä o účelové a funkčné predmety, ktoré sa vám môžu zísť. Je dôležité vyberať si kvalitné turistické doplnky, ktoré vám vydržia niekoľko rokov a zaručia pohodlné používanie. Pokiaľ napríklad hľadáte šikovný nožík do lesa, vybrať si môžete z niekoľkých variantov s lesníckym dizajnom a rôznou špecifikáciou, ako napríklad nožík na hríby, na rezanie či vreckový so všestranný využitím.

V kategórii turistických doplnkov nájdete množstvo produktov, ktoré vám učarujú svojim dizajnom. Najmä skúsení turisti, ale aj poľovníci, si potrpia na každý detail svojho outfitu. Takéto doplnky sú typické aj svojou ergonómiou, čiže tvarom ktorý sa pri turistike bude dobre používať. Dobrým príkladom môžu byť turistické fľaše a termosky. Nosiť si teplé nápoje v plastovej fľaši je neefektívne, po pár minútach vychladnú a navyše horúca tekutina absorbuje nezdravé látky z plastovej fľaše. Obľúbeným turistickým doplnkom sú aj povestné ťapky, bez ktorých sa do lese vyberie len máloktorý dlhoročný turista.

Podľa čoho si vyberať turistické doplnky

Ak hľadáte turistické doplnky na špeciálny účel, pri výbere by ste sa mali obrátiť odborníka, ktorý vám popíše výhody aj nevýhody každého produktu. Nie je na škodu prečítať si recenzie produktu na internete či stránkach o turistike, možno vami vybraný produkt bude mať negatívne recenzie, alebo zistíte, že sa rýchlo kazí.

Niektoré predajne ponúkajú naozaj široký sortiment turistických doplnkov. Dokážete si tak pekne zladiť farebnosť aj materiálové vyhotovenie viacerých doplnkov, ako napríklad čiapku s nákrčníkom, rukavicami či dokonca s rúškom na tvár. Neoceniteľné sú aj rôzne sezónne doplnky. Počas leta oceníte najmä kvalitné repelenty či spreje proti hmyzu a v zime rôzne vosky, vazelíny či impregnačné spreje. Ponuka turistických doplnkov je naozaj široká od paličke na chôdzu, cez drobné náradie až po doplnkové oblečenie, v dobrej predajni turistického oblečenia nájdete všetko potrené.

V našej predajni INTERLES SLOVAKIA kvalitné turistické doplnky ako aj špičkovú turistické oblečenie a obuv. U nás nájdete všetko potrebné pre lesníkov, turistov a ostatných milovníkov prírody. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kedykoľvek kontaktovať. Radi vám poradíme s výberom.

Tatranská cesta 5236 03401 Ružomberok
tel.: +421910782444

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888