Prečo by ste mali vyskúšať sady parfumov?

Prečo by ste mali vyskúšať sady parfumov?

Máte obľúbenú jednu vôňu, ktorá je pre vás typická alebo máte doma sady parfumov? Obe odpovede sú správne. Každá vôňa, každý parfum je jedinečný, nesie unikátny odkaz a charakter. Jeden sa viac hodí počas sychravého počasia, iný zas do dlhej tropickej noci. Potrebu vyjadriť svoju náladu prostredníctvom parfumu majú asi mnohí z nás. Šikovné parfumérie sú pripravené nato ponukou sád parfumov. Už ste ich vyskúšali?

Sady parfumov prinášajú kreativitu a variabilitu

Sady parfumov sú zostavy obľúbených a overených vôní, ktoré nesklamú. Ponúkajú možnosť kombinácií, sady parfumov môžete variovať ako len chcete. A to či už v krátkej alebo dlhšej časovej sekvencii. Mnohí nositelia tak radi objavujú nové a neotrelé vône, to je však hlavne pre odvážnejších. V sadách parfumov si môžete zvoliť, ktorú vôňu chcete používať do kancelárie, ktorú na spoločenské udalosti, či na denné nosenie, alebo do školy, na rande, či na svadbu. Variácie môžete voliť tiež podľa ročných období, počas leta a jari sa hodia najmä citrusové, ovocné, kvetinové a zelené tóny. Naopak, jeseň a zima je naklonená ťažším, orientálnym a korenistým vôňam.

So sadami parfémov k úspore

Sady parfumov neprinášajú len kreativitu, ale aj usporia peniažky vo vašej peňaženke. Sady parfumov prináša internetová parfuméria Lux Parfém, ktorá si necháva dámske a pánske vône miešať vo Francúzsku podľa originálnych receptúr. Aby vaše parfumy dlho vydržali nezabúdajte ich skladovať v tmavom a chladnejšom mieste, ideálne v pôvodnej krabičke. Prostredie kúpeľne im totiž neprospieva. Aby ste z parfumu vyťažili čo najviac, nastriekajte ho na pulzné miesta, a tiež na chladnejšie časti tela, ako sú kolená. Parfum sa nielen intenzívne rozvinie, ale tiež dlho vydrží. Pred samotnou aplikáciou natrite miesta neutrálnym neparfumovaným krémom, ktorý zabráni vsiaknutiu parfumu do pórov pokožky. Sady parfumov teda so sebou prinášajú úsporu, kreativitu a hlavne hravosť do života. Ešte stále váhate?

Parfuméria Lux Parfém vám ponúka vône vo vysokej kvalite, ktoré dlho vydržia a sú na nerozoznanie od originálov, v rôznych veľkostiach podľa vašich preferencií. Vo svojom sortimente ponúka dámske i pánske vône obľúbených svetových značiek ako napríklad Giorgio Armani, Dolce&Gabana, Carolina Herrera, Calvin Klein, Hugo Boss či iné alternatívy parfumov. Navštívte internetovú parfumériu Lux Parfém a určite si nájdete ten pravý parfum pre seba, na pár klikov z pohodlia domova.

Nám. SNP 22 97271 Nováky
tel.: +421911197207

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888