Potlač textilu je stále obľúbeným a silným nástrojom reklamy

Potlač textilu je stále obľúbeným a silným nástrojom reklamy

Textil okrem iného slúži aj ako nosič myšlienok a informácií, tak prečo ho nevyužiť na reklamu? Potlač textilu aj v súčasnosti patrí medzi účinné prostriedky propagácie. Potlačený textil buduje povedomie o značke a zvyšuje jej poznateľnosť. Firmu komunikuje interne medzi zamestnancami, ale aj externe smerom ku zákazníkom. Potlač textilu možno aplikovať na tričká, mikiny, bundy či obľúbené textilné tašky.

Potlač textilu ako efektívna reklama

Oblečenie je tiež médium, preto môže poslúžiť ako nosič akéhokoľvek prejavu, teda aj reklamy. V rámci propagácie sa na potlač textilu najčastejšie používa logo firmy, slogan, ilustrácia alebo grafické stvárnenie. Potlačený textil tak prezentuje značku v priestoroch firmy alebo aj v domácnostiach, hromadnej doprave či v obchode počas nákupov, záleží od toho či je určená len zamestnancom alebo aj zákazníkom. Oba varianty sú dobrým riešením. Za pomerne nízke náklady na výrobu môže mať firma týmto spôsobom aktívnu reklamu aj na niekoľko rokov.

Potlačou textilu k bezprostrednej informácii

Veľkým prínosom potlače textilu do marketingovej komunikácie je najmä jeho bezprostrednosť. Zdelenie reklamy prostredníctvom textilu zákazník príjme prirodzeným a nevyrušujúcim spôsobom. Textil ponúka veľa možností, kedy možno potlačiť celú látku alebo len časti už zhotoveného oblečenia. Logo, slogan, headline, grafika či ilustrácia pri kvalitnom prevedení na textile pekne vynikne. S potlačou textilu má dlhoročné skúsenosti spoločnosť MM Graphics, ktorá potlačí akýkoľvek druh textilu prostredníctvom sieťotlače, flex, flock, transférom alebo vyšívaním. Všetko závisí od vašich predstáv a potrieb.

Ďalšie výhody potlače textilu

Všetky formy dnešnej tlače textilu dokážu zabezpečiť dlhotrvajúci a kvalitný výsledok prezentačného produktu, ktorý pomôže značke vyniknúť. Potlač textilu má výhodu v tom, že nielenže buduje povedomie, imidž a poznateľnosť značky, ale svojmu nositeľovi tiež prináša úžitok, podobne ako je tomu aj pri reklamných predmetoch. Využite variabilitu, nadčasovosť a efektivitu potlače textilu vo svojej marketingovej komunikácii, jej prínos pre značku je neodškriepiteľný aj v dnešnej digitálnej dobe. Ako sme spomenuli, potlač textilu  za malé náklady značke zabezpečí reklamu aj na niekoľko rokov dopredu.

Spoločnosť MM Graphics s.r.o. poskytuje služby v oblasti reklamnej propagácie, kompletného reklamného marketingu a poradenstva. Široké portfólio služieb tvorí napríklad veľkoformátová tlač, tvorba billboardov, bannerov, svetelnej reklamy, samolepiek, letákov, foto plátno, polep vozidiel, výroba reklamných predmetov a v neposlednom rade grafické práce, či tvorba webu alebo e-shopu. MM Graphics taktiež zastreší starostlivosť o sociálne siete. Hotové spolupráce si môžete pozrieť vo fotogalérii, viac podrobnejších informácií o službách nájdete na internetovej stránke spoločnosti.

Lučenecká cesta 2266 /6 96001 Zvolen
tel.: +421911636122

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888