Tonery do tlačiarní, ktoré prinášajú úsporu v nákladoch

Tonery do tlačiarní, ktoré prinášajú úsporu v nákladoch

Používať tonery do tlačiarní, ktoré šetria peňaženku už nemusí byť iba sen. Šetrenie nákladov je dôležité pre bežných ľudí ako aj pre firmy. Spôsobov, ako ušetriť nie je síce veľa, ale tie, ktoré existujú stoja za to. Poradíme vám, ako ušetriť financie pri správnom výbere toneru a aj, ako zároveň chrániť životné prostredie. Keď šetriť, tak nech to už stojí za to.

Ako vybrať tonery, keď chcem ušetriť

Tonery patria do kategórie produktov, ktoré poznajú ľudia po celom svete. Používajú sa nielen v kanceláriách, ale aj v rôznych typoch prevádzok či malých stánkoch. Sú hlavnou súčasťou tlačiarenských zariadení, cez ktoré tlačíme dokumenty, letáky, plagáty, ba dokonca aj nálepky. Ako sa hovorí, bez tonerov sa žiadna tlačiareň nepohne. Ako si však vybrať toner, ktorý by dlho tlačil a nestál veľa peňazí? V prvom rade, ak nám ide o šetrenie peňazí, treba myslieť na tonery už pri samotnom výbere tlačiarne. Každý výrobca tlačiarní má ku konkrétnym modelom aj odporúčania na tonery. Je totiž pravidlom, že nie každý toner pasuje do každej tlačiarne. Je potrebné myslieť na tonery a tlačiarne ako na celok.

Kým tlačiareň môže stáť veľa peňazí, samotný toner do nej môže byť lacný, avšak s minimálnym počtom tlače. V opačnom prípade, ak tlačiareň stojí málo, samotný toner nás bude stáť veľa, ale vo finále nevytlačí toľko papiera, ako by sa za tú cenu patrilo. Ako, teda vybrať ten správny toner? Vždy zvážte všetky faktory. Kvalita, cena aj značka toneru či tlačiarne sú dôležitými faktormi, ktoré je potrebné skĺbiť pri výbere. Kým niekto potrebuje tlačiareň iba na doma, kde bude tlačiť pár kusov mesačne, iný potrebuje tlačiareň do práce a možno aj na doma s rozdielom, že bude tlačiť stovky listov mesačne.

Ekologické tonery - módny trend alebo nutnosť?

Ekológia sa prediera do každej sféry života a výnimkou nie sú ani tonery a atramenty. Kým niekomu je ekológia ukradnutá, iný si vie prepočítať, že svojim nákupom nielen ušetrí, ale aj prispeje k ochrane životného prostredia. Najväčšou výhodou ekologických tonerov sú práve tieto dve oblasti, ktoré šetria prírodu aj našu peňaženku. Ekologické tonery dokážu ušetriť náklady až do 75%. To je už vysoké číslo, pre ktoré sa oplatí minimálne zamyslieť. Je potrebné zvážiť či aj pri jednom tonery ročne sa vám oplatí chrániť životné prostredie alebo si kúpite radšej klasický, ktorý odporúča výrobca. Voľba je vždy na vás.

Ak si nebudete vedieť rady, aký toner je najvhodnejší pre vašu tlačiareň, prípadne budete plánovať kúpu novej tlačiarne aj s tonerom, neváhajte sa poradiť s odborníkmi z Toner Goset, ktorí majú pre vás pripravené odpovede na všetky vaše otázky ohľadom tonerov. Sú to totiž špecialisti na predaj spotrebného materiálu do všetkých typov tlačiarní.

Robotnícka 1013 /8 97401 Banská Bystrica
tel.: +421907777074

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888