Briliantové šperky podčiarknu výnimočnosť osoby i príležitosti

Briliantové šperky podčiarknu výnimočnosť osoby i príležitosti

Briliantové šperky sú vďačným a mimoriadne vhodným darčekom pri obrovskom množstve rozličných príležitostí. U obdarovaných zaiste vyvolajú nefalšované emócie radosti, vďaky a prekvapenia. Vzhľadom na ich mimoriadnosť možno povedať, že briliantové šperky sa viažu k jedinečným momentom a udalostiam. Práve na ne a na vás si obdarované osoby spomenú vždy, keď ich pohľad spočinie na krásnom šperku z briliantov.

Jedinečné briliantové šperky

Briliantové šperky sú bezpochyby exkluzívne. Vyjadrujú krásu, eleganciu, luxus a istú noblesu. Briliantové šperky zároveň podčiarknu výnimočnosť osoby i samotnej udalosti, pri príležitosti ktorej ste briliantové šperky darovali. Briliant je obdivovaný obzvlášť pre svoju jagavosť. Zjednodušene možno povedať, že briliant je schopný vrátiť späť svetelné lúče, ktoré doň prenikajú, a to v rozmanitom spektre dúhových farieb. Preto sa briliantové šperky nádherne trblietajú, a preto sú brilianty pri osadení v šperku čo najviac odhalené. Čím viac svetla do nich vnikne, tým viac sa trblietajú. K tomu pridajte mimoriadnu odolnosť, nadčasovosť a nekonečnú životnosť a máte vysvetlenie toho, prečo briliantové šperkynestrácajú na svojej popularite už desaťročia. Briliantové šperky sa taktiež spájajú so silnými emocionálnymi zážitkami, na ktoré nezabudnete.

Briliantové šperky na vyjadrenie náklonnosti a citov

Obzvlášť obľúbené sú briliantové šperky pri zásnubách a výročiach svadby. Dôvod je prostý. Dlhodobá životnosť značí nekonečnú lásku a náklonnosť. Schopnosť trblietať sa predstavuje iskierku vo vzťahu, ktorú musia udržiavať obaja partneri. A keďže briliantové šperky sú schopné odrážať svetlo, sú aj symbolom vzájomne opätovanej lásky, ktorá je pre fungovanie vzťahu dôležitá. I preto sú briliantové šperky ideálne na vyjadrenie osobnej náklonnosti a vrúcnych citov medzi obdarovanou osobou a darcom. Briliantové šperky sa stali klasikou pri žiadaní o ruku. Populárne sú zásnubné prstene s jedným kameňom. Mamu, tetu i starú mamu zase zaiste ohúria briliantové šperky v podobe krásnych náušníc, prívesku či brošne s kvetinovým alebo abstraktným motívom. Viacerých môže zmiasť fakt, že pri výbere diamantových šperkov sú im núkané aj briliantové šperky. Aký je medzi nimi rozdiel? Za diamanty sú považované surové neopracované kamene, teda v ich prirodzenej forme. Jedným z najznámejším výbrusov diamantu je práve briliant. Ideálny výbrus má 57 faziet (plôšok).

Darujte úchvatný šperk, ktorým vyjadrite svoj vzťah i city k obdarovanej osobe. Ak si zakladáte na poctivej ručnej zlatníckej práci a mikroskopickej presnosti, kontaktujte Františka Holuba, výrobcu briliantových a iných šperkov v najvyššej možnej kvalite, aká sa dá v šperkárstve dosiahnuť.

Jókaiho 130 /25 98401 Lučenec
tel.: +421907874270

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888