Diamantové šperky ako nadčasová elegancia a luxus

Diamantové šperky ako nadčasová elegancia a luxus

Diamantové šperky sú považované na najhonosnejšie, a preto sú ideálnym darčekom pre blízku osobu, ktorý zaručene nesklame. Či už ide o zásnubný prsteň, svadobnú obrúčku, náušnice alebo akýkoľvek iný šperk – diamant je zárukou luxusnej elegancie. Aj preto sú diamantové šperky od nepamäti považované na dobrú investíciu a zároveň spájané s prestížou a dobrým vkusom.

Diamantové šperky ako jedinečný originál

Diamantové šperky už stáročia symbolizujú bohatstvo, prosperitu a moc, a aj z toho dôvodu sú dodnes súčasťou i panovníckych dvorov. V klenotníckom priemysle je diamant vyhľadávaný pre svoju tvrdosť, veď koniec-koncov je najtvrdším prírodným minerálom na svete, ktorý sa v prírode vyskytuje vo všetkých farebných odtieňoch. Ďalším dôvodom, pre ktorý sú diamantové šperky vyhľadávané, je vysoká disperzia svetla, ktorá im dodá jedinečný trblietavý vzhľad. Ak ste rozhodnutí pre diamantové šperky, zaiste vás bude zaujímať, že hodnota a cena diamantov sa odvíja od posúdenia 4C, teda ich farby (color), čistoty (clarity), brusu (cut) a karátovej hmotnosti (carat). Vďaka kombinácií 4C je každý diamant jedinečný. Na svete teda nenájdete dva identické diamantové šperky.

Diamantové šperky ako dar aj dobrá investícia

Diamantové šperky predstavujú ideálny dar. Považujú sa za prejav maximálnej úcty. Obzvlášť odporúčané sú diamantové šperky na špeciálnych slávnostiach – životné jubileá, oslava diamantovej svadby alebo dosiahnutie mimoriadneho pracovného či životného úspechu (zásnuby, ukončenie štúdia a i.). Diamantové šperky pristanú každému bez ohľadu na vek či postavenie. Diamantové šperky sa tešia popularite aj preto, že sú schopné udržať si svoj krásny vzhľad a nevyžadujú si žiadnu špeciálnu starostlivosť. A ich trblietavý lesk môžete obdivovať desaťročia. Výnimočná tvrdosť zabezpečí, že diamantové šperky sú odolné voči poškodeniu (chemickému i mechanickému), a navyše vynikajúco odolajú aj extrémne vysokým teplotám. Ak vás zaujíma, prečo sa diamantové šperky vyznačujú vysokým investičným potenciálom, tak vedzte, že tajomstvo tkvie vo vlastnostiach diamantu. K najcennejším patria úplne čisté a ideálne kryštalizované diamanty, ktoré sa ale v prírode nachádzajú výnimočne. Diamanty sú celosvetovou uznávanou komoditou a diamantový kameň je prakticky nezničiteľný. Diamantové šperky teda nie sú len vynikajúcim darčekom, ale aj výhodnou investíciou do budúcnosti, ktorá rokmi nestráca na svojej hodnote. Veď rodinné diamantové šperky sa po desaťročia dedia z generácie na generáciu.

Dokonalé diamantové a iné šperky pre vás vyrobí František Holub, ktorý je profesionálom vo svojom odbore. Spolupracujem s viacerými medzinárodne uznávanými gemologickými laboratóriami. Garantujem jedinečný šperk pre jedinečnú osobu.

Jókaiho 130 /25 98401 Lučenec
tel.: +421907874270

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888