Pánske tričká pre športové aj elegantné typy

Pánske tričká pre športové aj elegantné typy

Pohodlné pánske tričká od Nika Intima výborne doplnia outfit každého chlapa. Bez ohľadu na to, či preferuje športovejší alebo elegantnejší štýl obliekania. Výhodou je, že pánske tričká bez problémov zladíte s nohavicami i šortkami.

Bambusové, bavlnené aj termo pánske tričká

V ponuke nášho e-shopu www.mamka.sk máme pánske tričká v mierne priliehavom strihu, ktorý ulahodí snáď každej postave. Môžete si vybrať z viacerých materiálov. Bambusové pánske tričká poskytujú maximálny komfort pri nosení. Tajomstvom sú vlastnosti bambusového vlákna, medzi ktoré patria prírodné antibakteriálne účinky, termoklimatizačný efekt (bambus v lete chladí a v zime udržiava teplo) a vysoká absorpčná schopnosť. Bambus má až trikrát vyššiu savosť ako bavlna. A keďže patrí medzi biologicky rozložiteľné materiály, tak bambusové pánske tričká sú právom označované ako eko friendly. Mnohí muži nedajú dopustiť na bavlnené pánske tričká, ktoré vynikajú vzdušnosťou a zdravotnou nezávadnosťou. Klasiku predstavuje biele tričko patriace medzi povinnú výbavu každého pánskeho šatníka. Je populárne obzvlášť pre svoju nadčasovosť a ľahkú kombinovateľnosť.

Termo efekt pánskych tričiek

Osobitnou kategóriou sú termo pánske tričká s antimikrobiálnou úpravou. To znamená, že spodná časť odvádza pot a navyše obsahuje zložku stop bacterie, ktorá znižuje telesné pachy. Termo tričko má priliehať k telu, a preto v našej ponuke nájdete termo pánske tričká spevnené jemnými švami, ktoré nedráždia pokožku. Nech už sa rozhodnete pre akékoľvek pánske tričká z nášho sortimentu, môžete sa spoľahnúť na ich dlhú životnosť, a to aj pri častom praní. Páni u nás okrem tričiek nakúpia aj slipy, boxerky, nátelníky, spodky a tielka. Naša ponuka taktiež zahŕňa dámsky sortiment – tehotenskú bielizeň a dámske tričká, podprsenky, nohavičky, nátelníky, tielka i spodky. Ponuku sme rozšírili aj o oblečenie pre deti (nátelníky, spodné prádlo, tielka, tričká). Viac o nás a našich produktoch nájdete na e-shpe nikaintima.sk alebo nás navštívte v predajni vo Vranove nad Topľou.

Rázusova 104 /5 09301 Vranov nad Topľou
tel.: +421574493324

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888