V čom sú zasklievacie systémy výnimočné?

V čom sú zasklievacie systémy výnimočné?

Zasklievacie systémy sú jednoduchým a efektívnym riešením ako premeniť terasu či balkón na oázu pokoja a pohody, na ktorej si budete môcť vychutnávať voľné chvíle počas celého roka v akomkoľvek počasí. Kvalitné zasklievacie systémy ochránia vašu terasu pred dažďom, snehom, krupobitím či chladom a zvýšenej vlhkosti. Zasklievanie terás a balkónov sa tak postupne stáva neoddeliteľnou súčasťou bytových i rodinných domov.

Zasklievacie systémy rozšíria váš obytný priestor

Zasklievacie systémy rozšíria obytný priestor vášho bytu či domu, nakoľko terasu či balkón budete môcť využívať ako súčasť interiéru, využiť ju či už ako zimnú záhradu alebo ako celoročné posedenie v príjemnom prostredí. Moderné a kvalitné zasklievacie systémy sú kombináciou hliníka a skla a predstavujú efektívny a elegantný spôsob ako využiť vonkajšie časti bývania celoročne. Vďaka zasklievacím systémom budete chránení nie len pred nástrahami počasia, dažďu, snehu, chladu a vlhkosti, ale i pred hlukom, prachu, exhalátom či výfukovým plynom z vonkajšieho prostredia.

Zasklievacie systémy sa postarajú i o šetrenie nákladov na vykurovanie, vďaka kvalitným zasklievacím systémom sa znížia vaše náklady na vykurovanie, pretože teplo z bytu či domu nebude unikať do vonkajšieho prostredia a sklo zabezpečí jeho izoláciu v interiéri. Zasklievacie systémy taktiež zvyšujú bezpečnosť bývania, najmä čo sa týka bytových či panelových domov, kedy je zasklený balkón oveľa bezpečnejší a chránení voči neželaným návštevám. So zasklením vašej terasy či balkónu by ste rozhodne nemali čakať, komfort, pohodlie a mnoho iných benefitov, ktoré zasklievanie prináša si rýchlo zamilujete i vy. V prípade akýchkoľvek otázok sa obráťte na profesionálov v oblasti zasklievania, ktorí vám navrhnú najvhodnejšie riešenie zasklievania pre vás.

Aké zasklievacie systémy sa používajú najčastejšie?

Najpoužívanejšími zasklievacími systémami pre balkóny a lóže je bezrámové zasklenie, ktoré je tvorené sklenými tabuľami s transparentným tesnením medzi jednotlivými platňami skla, vďaka čomu váš balkón či lóža opticky získa dojem celosklenenej otvorenej plochy. Toto riešenie je nanajvýš elegantné a funkčné, navyše si takéto zasklievanie nevyžaduje náročnú prevádzku, má dlhoročnú životnosť a jednoducho sa ovláda. Na údržbu skla vám postačia bežné čistiace prostriedky, ktoré používate na čistenie okien.

Zasklievacie systémy sú dnes vybavené i takzvaným tepelným mostom, ktorý tvorí medzera medzi dvoma sklami, existujú viaceré varianty tepelných mostov pre zasklievacie systémy a s výberom toho najvhodnejšieho pre vás vám poradia odborníci na zasklievacie systémy.

Naša firma ALUSAPRO s.r.o. sa venuje výrobe, poradenstvu a realizácii zimných záhrad, zasklievaniu terás či realizácii hliníkových pergol v rámci celého Slovensku i v zahraničí. V prípade akýchkoľvek otázok či záujmu o nami poskytované služby nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať.


Štefánikova 1408 /58 90501 Senica
tel.: +421911348748

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888