Kosačka MF 70 (Jičinka) je tá správna pre váš dvor i záhradu

Kosačka MF 70 (Jičinka) je tá správna pre váš dvor i záhradu

Kosačka MF 70 je vďaka svojim technickým parametrom a vlastnostiam vhodným typom na použitie vo všetkých odvetviach hospodárstva. Kosačka MF 70 je v niektorých prípadoch považovaná dokonca aj za ťažko zastupiteľný stroj, a to na rovinatých plochách i v svahovitých oblastiach. Poradí si totiž s trávou v nížinách, bažinách i na kopcovitých terénoch. Ak sa vám kosačka MF 70 náhodou pokazí, rozhodne nenakujte lacné náhradné diely cez internet a určite sa o pomoc obráťte na špecializovanú predajňu s originálnymi náhradnými dielmi. Poriadne si pozrite jej katalóg a nebojte sa jej pýtať osobne, telefonicky či e-mailom na všetko, čo vám nie je úplne jasné. Či už ide o poruchu žacej lišty, štartéra, karburátora, hnacieho alebo kľukového ústrojenstva, zapaľovania, chladenia, palivovej nádrže, olejového čističa či žacieho ústrojenstva. Kvalitné a originálne diely vo výraznej miere prispejú k tomu, že kosačka MF 70 doslova naberie druhý dych a bude vám spoľahlivo slúžiť ešte niekoľko rokov.

Rýchle sekanie, vysoký počet otáčok

Kosačka MF 70 patrí k benzínovým kosačkám. Tie sú vo všeobecnosti veľmi výkonné a hodia sa nielen na menšie rovinaté povrchy, ale aj na veľké trávnikové plochy. Kosačka MF 70 vďaka svojmu vysokému počtu otáčok veľmi rýchlo seká trávu. Jej výhodou je, že pri kosení nebudete obmedzovaní žiadnymi káblami. Možno sa niekomu môže zdať, že kosačka MF 70 je trošku hlasnejšia, ale rozhodne si to vynahradzuje vysokým výkonom. A ďalším pozitívom je, že kosačka MF 70 má malé požiadavky na obsluhu, a preto je obľúbená v domácnostiach i hospodárskych prevádzkach, a dokonca aj v horských terénoch. Tam sa používa kosačka MF 70 s protisklzovými kotúčmi.

K špecializovaným predajniam originálnych dielov na kosačku MF 70 patrí spoločnosť Miroslava Bakaľu v Lokci, ktorá sa sústreďuje na výrobu a predaj originálnych náhradných dielov (štartéry, karburátory, valce, piesty, výfuky, spojky, prevodovky a i.) aj na motory značiek Agzat a Vari. Poskytujeme i záručné a pozáručné opravy. Bližšie informácie o našom sortimente a poskytovaných službách nájdete na webovej stránke.

Kolónia 344 02951 Lokca
tel.: +421903289413

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888