Ako fungujú energické náramky a aké sú ich účinky?

Ako fungujú energické náramky a aké sú ich účinky?

Energické náramky nie sú len obyčajným módnym doplnkom či šperkom. Mnohí veria, že energické kamene pomáhajú pri rôznych zdravotných ťažkostiach či psychických stavoch. Aké účinky skutočne energické kamene majú? Zistite, aké druhy energických kameňov existujú a ako ich využiť správne.

Energické náramky a ich účinky

Energické náramky pozostávajú z liečivých kameňov, ktoré svojou môžu ovplyvniť naše myšlienky ako i celkový zdravotný stav. Hovorí sa, že energické náramky pomáhajú posilňovať kladné vibrácie nášho organizmu. Každý druh liečivého kameňa, z ktorého sú energické náramky vyrábané, sa vyznačuje iným účinkom. Taktiež je možné účinky energických náramkov kombinovať (kombinovaním liečivých kameňov).

Energické náramky vyberajte podľa účinkov jednotlivých kameňov alebo môžeme vybrať podľa vášho astrologického znamenia. Pre posilnenie účinkov môžete nosiť aj viaceré energické náramky súčasne. Energické náramky môžete nosiť nonstop vrátane kúpania či sprchovania. Každý energický náramok je ukončený uzlom, ktorý symbolizuje odchádzanie zlej energie. Vášho energického náramku by nemal nikto dotýkať, iba vy ako jeho nositeľ.

Druhy energických náramkov

Existuje množstvo druhov energických náramkov. Traduje sa, že vibrácie energických náramkov majú liečivú moc a dokážu pomôcť pri rôznych chorobách a problémoch. Energické náramky zároveň prinášajú harmóniu a pokoj našej duši a taktiež dokážu pritiahnuť úspech, lásku, šťastie či peniaze. Energické náramky môžu pozostávať z projektívnych kameňov, ktoré sa nosia na pravej ruke, alebo z receptívnych kameňov, ktoré nosíme na ľavej ruke. Zároveň platí, že ak chceme energiu prijímať, nosíme energický náramok na projektívnej ruke, ak chceme naopak odsať negatívnu energiu, energické náramky nosíme na receptívnej ruke. Samotné účinky energických náramkov závisia od jednotlivých druhov kameňov.

Pred stresom vás najlepšie ochráni achátový energický náramok, k lepšiemu spánku zase dopomôže ametystový energický náramok. Zbaviť sa strachu, úzkosti a dosiahnuť harmóniu vám zase pomôže energický náramok s tigrím okom. Naopak posilniť vás či prekonať únavu dokáže s vami opálový energický náramok. Na zmiernenie bolesti či imunitný systém je ideálny nefritový energický náramok a náramok z ružového kremeňa zase dokáže upokojiť hnev a podráždenie.

Internetový obchod Nalis.sk vám ponúka široký výber energických náramkov, šperkov, kožených zápisníkov či sviečok a mydiel. Neváhajte a prezrite si náš eshop ešte dnes, prípadne nás kontaktujte a my radi zodpovieme všetky vaše otázky.


Adlerova 839 /15 04022 Košice III
tel.: +421940529736

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888