Dôvody, prečo by kozmetika mala byť absolvovaná každou ženou

Dôvody, prečo by kozmetika mala byť absolvovaná každou ženou

Kozmetika, resp. kozmetický salón je ideálnym miestom pre relax, zotavenie aj správne ošetrenie pleti. Tak, ako aj vlasy potrebujú starostlivosť profesionálnych kaderníkov, aj vaša pleť si zaslúži tú správnu starostlivosť. Kozmetiku by si mala dopriať každá žena, ktorá má problémy s pleťou. Skúsené kaderníčky totiž presne vedia, čo vaša pleť potrebuje. Zistite, prečo by ste rozhodne kozmetiku nemali vynechať.

Odborná diagnostika a ošetrenie pleti

Návšteva kozmetiky by mala byť povinná jazda pre všetky ženy ale aj mužov v prípade problematickej či aknóznej pleti. Hoci sa môže zdať, že kozmetika slúži iba na úpravu pleti či tváre iba z estetického hľadiska, nie je to pravda. Pracovníčky v kozmetických salónoch sú certifikované a kvalifikované na správnu diagnostiku vašich problémov s pleťou, pričom vám vždy navrhnú možnosti odbornej terapie. Ak vás trápia problémy s pleťou, kozmetika by mala byť pre vás samozrejmosťou.

Hĺbkové čistenie pleti na kozmetike

Existujú viaceré profesionálne procedúry, ktoré napravia nedokonalosti na vašej pleti. Vďaka modernej technológií, profesionálnym postupom majú procedúry na kozmetike výrazný a najmä dlhodobý účinok, ktorý sa z finančného i časového hľadiska oplatí. Na kozmetike môžete podstúpiť ultrazvukové čistenie pleti, ktoré vašu pleť vyčistí naozaj hĺbkovo a intenzívne. Takéto ošetrenie pomáha najmä v prípade vrások a zanesených pórov. Okrem toho zmierňuje i zápal pri aknóznej pleti. Ultrazvukové čistenie pleti je vhodné pre suchú, mastnú i problematickú pokožku.

V rámci kozmetiky môžete absolvovať taktiež chemický peeling, ktorý odstraňuje znaky trudovitej pleti po prekonaní rozsiahleho akné ako aj iné poškodenia pleti. Vďaka tomuto kozmetickému zákroku, ktorý hraničí s profesionálnou lekárskou starostlivosťou sa zbavíte jaziev a iných nedokonalostí oveľa lepšie ako používaním krémov či inej kozmetiky.

Na kozmetike môžete absolvovať i rôzne bolestivejšie zákroky, akým je napríklad mezoterapia. Tento zákrok znamená injekčnú aplikáciu biologického roztoku pozostávajúceho z dôležitých vitamínov, antioxidantov či aminokyselín. Hoci je mezoterapia mierne bolestivá, výsledný efekt je vypnutá a rozžiarená pleť, ktorá vám pri občasnom udržiavaní vydrží roky.

Kozmetika zahŕňa i masáž tváre a relax

Kozmetika – to nie je iba o zákrokoch. Kozmetika je zároveň i miestom oddychu, pokoja a kompletného relaxu, ktorý by si mala dopriať každá žena. Nájdite si čas na seba a cíťte sa vďaka kozmetike nie len krásna, ale aj oddýchnutá a svieža. V rámci kozmetiky si môžete dopriať i profesionálnu masáž tváre či neinvazívny lifting tváre. Pod názvom rádiofrekvencia sa skrýva okamžité omladenie pleti, zlepšenie jej elasticity a vyhladenie vrások.

V rámci kozmetiky často nájdete aj iné procedúry pre ošetrenie vlasov, nechtov a iného. Kozmetické salóny často ponúkajú i služby solária. U nás v kozmetickom štúdiu MV Beauty studio v Dubnici nad Váhom vám ponúkame služby mezoterapie, rádiofrekvencie či ultrazvukové ošetrenie pleti. Využiť môžete i naše profesionálne solárium a k dispozícií vám je profesionálna solárna kozmetika, ktorá vám zaručí krásne a rovnomerné opálenie. Neváhajte a v prípade záujmu nás navštívte, alebo kontaktujte ešte dnes.

Trenčianska 873/78 01851 Nová Dubnica
tel.: +421911590580

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888