LR produkty prepájajú prírodu s vedou. Aké benefity majú pre krásu i telo?

LR produkty prepájajú prírodu s vedou. Aké benefity majú pre krásu i telo?

LR produkty sa tešia medzi užívateľkami vyhľadávané po celom svete. Vo svojom sortimente ponúka LR značka - pleťovú a telovú kozmetiku, anti-aging výrobky, vlasovú kozmetiku, dekoratívnu kozmetiku i parfémy. Značka pôvodom z Nemecka od začiatku pristupuje k výrobe LR produktov ako k spojeniu prvotriednych prírodných surovín a najmodernejších vedeckých postupov. Aké sú ďalšie benefity ponúkajú zákazníčkam LR produkty?

Bohatá história

Prvé LR produkty sa na trhu objavili už v roku 1985. Patrilo medzi ne niekoľko parfémov a prípravkov na telo. Značku založila v nemeckom Ahlen dvojica Helmut Spikker a Achim Hickmann. Už o 4 roky neskôr značka prekročila milión predaných parfumov. Začiatkom 90 rokov začala nemecká značka otvárať pobočky v Rakúsku a Holandsku, časom aj v ďalších krajinách. Nezávislým partnerom na slovenskom trhu je Mgr. Lenka Kiniková. Po príchode milénia bol sortiment doplnený o segment potravinových doplnkov. Dnes LR produkty zahŕňajú spomenuté parfémy, kozmetické prípravky, dekoratívnu kozmetiku, bižutériu a doplnky stravy.

Dôraz na kvalitu

Od vzniku značky bolo jej prioritou dodávať zákazníčkam skutočne kvalitné výrobky z oblasti krásy a zdravého životného štýlu. LR produkty sú kombináciou prvotriednych prírodných surovín s najnovšími objavmi z oblasti výskumu a vývoja kozmetiky a najmodernejšími vedeckými postupmi. Široká ponuka výrobkov sa zameriava na rôzne oblasti starostlivosti a to či už vyživujúce, očistné či skrášľujúce.

Vývoj LR produktov

Holistický pohľad na starostlivosť o telo a motivácia prinášať zákazníčkam čo najkvalitnejšie výrobky, primäla značku otvoriť ďalšie nové výskumné a vývojové stredisko v rodnom Ahlene o veľkosti 320 metrov štvorcových. Stredisko sa zameriava LR produkty segmentu doplnkov výživy a diétnych výrobkov, ktoré sú funkčné, chutné a veľmi obľúbené.

Silné mená

Bohatá história a najmä kvalita LR produktov upriamila na seba pozornosť známych mien. Značka spolupracovala s hercom Bruceom Willisom, TV celebritou Christinou Ferreiro čo topmodelkou Karolinou Kurkovou. Všetci spomínaní vytvorili so značkou LR vlastnú kolekciu parfémov. Pre zaujímavosť, LR produkty boli predstavené aj v obľúbenom seriály Desperate Housewives (Zúfalé manželky), kde každá z hlavných postáv mala svoj vlastný parfém.

Ďalšie zaujímavosti

V súčasnosti má značka 40 pobočiek po celom svete. Zamestnáva viac ako 1200 ľudí a denne pošle viac ako 25 000 zásielok LR produktov denne. Veľkej popularite sa tešia LR produkty - aloe vera gély a ďalšie výrobky s aloe vera ako sú gély na pitie, telové krémy, vlasové šampóny, kondicionéry, balzamy na pery a mnohé ďalšie. Obľúbené sú taktiež rady anti age alebo výživové doplnky.

LR produkty veľmi dobre pozná Mgr. Lenka Kiniková. Ako nezávislý LR partner taktiež prepája ľudí a vytvára zaujímavé spolupráce. Viac sa dozviete na jej internetovej stránke na podstránke O nás alebo Naši ľudia. Pre podrobnejšie informácie ju neváhajte kontaktovať ešte dnes.

Letná 46 05201 Spišská Nová Ves
tel.: +421904519913

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888