Ortopedické vložky – starajte sa o svoje chodidlá sú základom ľudského tela

Ortopedické vložky – starajte sa o svoje chodidlá sú základom ľudského tela

Chodidlá sú veľmi dôležitými časťami tela. Predstavujeme vám ortopedické vložky, ktoré sa o vaše chodidlá aj patrične a zaslúžene postarajú. Ak budete svoje chodidlá zanedbávať, môžu vám veľmi ľahko spôsobiť nepríjemné problémy. Avšak chvalabohu ortopédia vyvinula ortopedické vložky, ktoré vás stále vedia okamžite zachrániť.

S ortopedickým vložkami budete menej unavenými a predídete plochým chodidlám

Ak vás trápia halluxy alebo mechanika chodenia, nesprávne sa staráte o svoje chodidlá. Ortopedická obuv a tiež ortopedické vložky dokážu vo vašom živote hrať veľmi dôležitú úlohu. Pre seniorov sú ortopedické vložky priam vykúpením od bolesti a tiež im dokážu zlepšiť mobilitu a predchádzajú aj nepríjemným pádom. Avšak, čo je najdôležitejšie, ortopedické vložky sú dôležitou súčasťou pri prevencii nepríjemného vzniku plochých nôh. Vďaka ortopedickým vložkám sa vám zníži únava a tiež možnosť vzniku plochej nohy. Ortopedické vložky sa dajú nosiť každý jeden deň a sú naozaj neviditeľnou súčasťou oblečenia. Tým pádom vás nemusí trápiť výzor ortopedickej vložky a chránite si svoje zdravie a chrbticu na maximum.

Ortopedické vložky však môžu mať akýkoľvek zámer a účinok. Niektoré ortopedické vložky sú vytvárané z pamäťovej peny a tým pádom sú veľmi mäkučké a komfortné. Pamäťová pena sa vie priam dokonale prispôsobiť každému chodidlu a nohe. Tým pádom vám optimálne ortopedické vložky predchádzajú vyššie spomínanej únave, bolesti a takisto aj tlmia náraz. Takéto ortopedické vložky sú obzvlášť skvelou voľbou, pokiaľ trpíte vybočeným palcom alebo aj pätnou ostrohou. V rámci ortopédie a ortopedických centier nájdete presne na mieru ortopedické vložky a taktiež aj ortopedické topánky, ktoré vám vedia zaručiť lepší deň.

Potrebujete na nosenie ortopedických vložiek a ortopedickej obuvi predpis od lekára?

Veľa krát sa ortopedické vložky nosia v kombinácií s ortopedickou obuvou. Avšak potrebujete na ortopedickú obuv aj predpis lekára? Áno, pokiaľ chcete, aby ortopedická obuv vami vybraná bola hradená poisťovňou. Na to potrebujete samozrejme lekársky predpis. Ortopedické vložky, ktoré sa bežne nakupujú v obchodoch si môžete zakúpiť bez akéhokoľvek predpisu lekára. V prípade, že máte predpis na ortopedické vložky alebo ortopedickú obuv, poisťovňa vám plne, alebo čiastočne hradí tento nákup. Avšak ak ide o váš zdravotný stav, nikdy nie je na škodu sa nechať u lekára alebo ortopéda vyšetriť. Zdravé chodidlá sú jednoducho kľúčom k vašej celkovej pohode a môžete predísť mnohým iným problémom.

Ak sa potrebujete dať vyšetriť z hľadiska vašich chodidiel, kĺbov alebo iných častí vášho pohybového aparátu, navštívte našu spoločnosť ORTHIVO, spol. s r.o., ktorá vám dodá na mieru ortopedické vložky aj ortopedickú obuv. Okrem toho u nás nájdete aj rôzne iné pomôcky, akými sú napríklad ortézy, protézy, diabetické potreby, matrace, invalidné vozíky, polohovacie postele alebo iný zdravotnícky materiál. Stačí kliknúť na náš kontakt. Radi vám pomôžeme a ochotne vás usmerníme. Sídlime vo Zvolene a aj v Banskej Bystrici.

Michala Miloslava Hodžu 6979 /22 96001 Zvolen
tel.: +421455366621

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888