Zdravotnícka technika v malíčku

Zdravotnícka technika v malíčku

Čo je to zdravotnícka technika? Pod zdravotnícku techniku patria rôzne druhy zariadení a prístrojov, samozrejme aj ich prídavné zariadenia, nachádzajúce sa v zdravotníctve. Zdravotnícka technika sú všetky prístroje v konkrétnej prevádzke. Vždy sa uvádza k zdravotníckej technike kód a tiež názov. Okrem iného je k zdravotníckej technike vhodné uviesť aj počet daných prístrojov a tiež počet obyvateľov, ktorý pripadá na jeden prístroj.

Zdravotnícka technika a čo všetko potrebujte o nej vedieť?

Zdravotníckou technikou sa zaoberá hneď niekoľko spoločností. Riešia najmä dovoz, predaj a tiež servis zdravotníckej techniky. Spoločnosti, ktoré vám dodávajú zdravotnícku techniku do vašich zariadení by mali jednoznačne zastupovať renomovaných výrobcov zdravotníckej techniky, aby ste si dokázali byť plne istými, čo nakupujete. Nenechajte sa zlákať a určite si dobre vyberajte. To je to najpodstatnejšie. Zdravotnícka technika je jednoducho veľmi dôležitou súčasťou každého zdravotníckeho zariadenia a určite je dobré, aby bola aj overená. Množstvo ľudí sa na ňu plne spoliehajú. Pod zdravotnícku techniku samozrejme spadajú rôzne EKG prístroje, sonografické prístroje, tlakomery, oxymetre či sterilizátory a iné užitočné zariadenia a prístroje.

So zdravotníckou technikou si dokážete poslúžiť aj u vás doma

Zdravotnícku techniku môžete pokojne, aj vlastniť doma. Väčšia časť populácie na Slovensku disponuje v domácnosti so zdravotníckou technikou s názvom tlakomer. Je veľmi obľúbený, pretože je naozaj dostupný. Avšak, čo všetko potrebujete vedieť napríklad, keď si chcete zmerať tlak? Pokiaľ ste sa dostali do situácie, kedy na zariadení neviete určiť svoj tlak a vidíte tam iba dve hodnoty, radi vám to objasníme. Horné číslo spravidla označuje váš tlak v tepnách, čiže počas kontrakcie vášho srdcového svalu. Toto číslo má názov systolický tlak. Spodné číslo určuje váš tlak, ktorý ukazuje, keď je srdcový sval práve medzi údermi. Nazýva sa ako diastolický tlak. Avšak pre vás je dôležití vedieť, že obe čísla sú veľmi dôležité, ak riešite vaše zdravie srdca.

Pokiaľ si chcete pomocou tejto zdravotníckej techniky zmerať váš tlak doma a preventívne, určite nemáte, čo stratiť. Hlavne sa dočítajte o tom, ako by mali vaše hodnoty naozaj vyzerať a príliš sa nestresujte, jednoducho len merajte. Optimálna hodnota vášho krvného tlaku je menej než daných 120, keď sa jedná o systolický tlak a menej než 80, pokiaľ sa jedná o diastolický tlak. Ste stále v norme aj keď máte číslice v rozpätí od 120 do 129 pri systolickom tlaku a 80 až 84 pri diastolickom tlaku. Nejako takto dokáže u vás fungovať zdravotnícka technika. Nezabúdajte, že by ste však mali nakupovať iba u overených dodávateľov.

Naša spoločnosť s názvom MIVAX, s. r. o. zabezpečuje pre vás internetový obchod, kde nájdete zdravotnícku techniku. U nás si dokážete vybrať rôzne zdravotnícke prístroje, zdravotnícky nábytok, pomôcky, vybavenie a podobne. Disponujeme širokým sortimentom EKG prístrojov a tiež ultrazvukových prístrojov. Neváhajte nás kontaktovať ešte dnes. Sme renomovaná spoločnosť, ktorá vám vždy rada a za každých okolností poradí.


Kozmonautov 4826 /35 03601 Martin
tel.: +421903540799

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888