Ako dokážu pomôcť zdravotné náramky aj vám?

Ako dokážu pomôcť zdravotné náramky aj vám?

Zdravotné náramky prinášajú telu potrebnú harmóniu, prinavracajú silu a prispievajú k celkovému ozdraveniu organizmu. Benefitom náramkov je aj moderný dizajn, ktorý si môžete vybrať podľa vašich preferencií či už v silikónovom, látkovom, kovovom, koženom či inom prevedení. Náramky sú tak zároveň obľúbeným módnym doplnkom. Na trhu je dnes množstvo zdravotných náramkov, preto je dobré správne pochopiť ich fungovaniu a s výberom si nechať poradiť.

Zdravotné náramky sú vhodné pre športovcov aj bežných ľudí

Najmä v posledných rokoch čoraz viac ľudí trpí mnohými zdravotnými problémami, ktoré sú spôsobené aj zrýchlenou dobou, v ktorej žijeme. Najčastejšími sprievodnými znakmi sú poruchy sústredenosti, migrény, únava, stres, ale aj poruchy imunitného či hormonálneho systému. Určite výrazným faktorom, ktorý vedie k týmto stavom sú aj technologické výdobytky doby. Každodenné používanie mobilných zariadení, práca na počítači či tablete alebo nadmerné pozeranie televízie nie sú pre zdravie práve blahodarné. Ľudia sú čoraz viac napätí a nervózni a sami nevedia identifikovať prečo. Taktiež športovci či aktívni ľudia mávajú problém s koncentráciou a rýchlejším nástupom únavy. U detí či študentov sa zas objavujú najmä poruchy pozornosti, náročnosť zapamätať si školské učivo na dlhšiu dobu či dostatočne sa sústrediť na plnenie domácich úloh, pretože na ich organizmus súčasne pôsobí množstvo vplyvov z okolia.

Jednou z možností ako takéto nepríjemné symptómy eliminovať je práve nosenie zdravotných náramkov. Svojimi vlastnosťami udržujú normálnu frekvenciu v tele v rozmedzí 7 až 9 Hz. Ich priaznivé účinky sú zaznamenané dokonca aj pri bolestiach chrbtice, kĺbov, pri artritíde a mnohých iných telesných ťažkostiach. Nie sú cenovo náročné takže ich priaznivé účinky sa oplatí otestovať.

Ako pôsobia zdravotné náramky na zdravie človeka?

W. O. Schuman objavil a popísal frekvenčné spektrum medzi ionosférou a zemou už v roku 1957. Na základe rôznych meraní sa objavil predpoklad, ktorý frekvenciu 7,83 Hz pokladá za stabilnú a ideálnu, nakoľko hovoríme o frekvencii totožnej s takzvanou „alfa frekvenciou“. V takejto frekvencii sa ľudský organizmus nachádza napríklad počas spánku, pri meditácii či rôznych stavoch uvoľnenia. Ako sa hovorí, spánok lieči, podobne si to môžete vysvetliť aj s princípom fungovania zdravotných náramkov. Zdravotné náramky frekvenciu organizmu upravujú do hladiny podobnej spánku či pokojnému stavu, preto sa telo dokáže rýchlejšie regenerovať a náramky mu prinesú žiadané ozdravovacie účinky.

BELIEVE FREQUENCY v Banskej Bystrici vám ponúka široký výber zdravotných náramkov, ktoré pozitívne vplývajú na ľudský organizmus a zároveň možnosť stretnutia a konzultácie v našom regeneračnom centre BELIEVE s terapeutom. Kontaktujte nás emailom, alebo telefonicky 1 až 2 dni dopredu. Radi vám pomôžeme s výberom správneho náramku na mieru pre vás.

Horná 12 97401 Banská Bystrica
tel.: +421905248976

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888