Laminátové podlahy – luxus, ktorý si môžete dovoliť!

Laminátové podlahy – luxus, ktorý si môžete dovoliť!

Laminátové podlahy kedysi neboli príliš pekné, tie súčasné na prvý pohľad ani nerozoznáte od dreva. Sú však lacnejšie ako drevené a napriek tomu vysoko odolné voči oderu a určené aj pre veľmi silnú záťaž, vrátane komerčných priestorov. Povrch imituje reálny povrch dreva, impregnované hrany chránia pred prenikaním vlhkosti. Antistatická povrchová úprava je zárukou jednoduchej údržby. Podlahy sú vhodné pre podlahové kúrenie aj pre domáce zvieratká.

Nebojte sa laminátových podláh

Laminátové podlahy sú správnou voľbou, ak chcete na podlahe farebný dekor alebo ak potrebujete podlahu pre zaťažované priestory. Výhodou okrem vynikajúcej odolnosti je aj jednoduchá pokládka, možnosť vymeniť poškodené lamely, nižšia cena a jednoduchá údržba. Na trhu je laminát rôznych dekorov, ktoré sú na pohľad na nerozoznanie od drevených. Pri plastickom dekore nespoznáte rozdiel ani na dotyk. Laminátové podlahy síce nemajú takú životnosť ako drevené, ale garantovaná záruka je až 30 rokov. Laminátových podláh sa netreba báť, stačí ak sa  budete pri kúpe vyhýbať príliš lacným podlahám z nízkotlakového laminátu. Odolnejší laminát nezničia ani kolieska kancelárskej stoličky, ani ostrý podpätok či horiaca cigareta. Extrémnu tvrdosť spôsobuje povrchová vrstva z melamínovej živice.

Nevýhody laminátových podláh - existujú nejaké?

O výhodách laminátových podláh vieme a čo nevýhody? Majú vôbec nejaké? Ale samozrejme, žiadna podlaha nie je dokonalá. Laminátové podlahy sú studenšie a tvrdšie ako drevo, koberec či vinyl. Majú tiež horšie zvukovoizolačné schopnosti, tie čiastočne rieši zvukotesná polyetylénová podložka. Tiež je možné zvoliť lamely, ktoré majú protihlukovú vrstvu už zabudovanú. Laminát je síce celkom odolný, ale ak vám na podlahu spadne ťažké kladivo, zrejme to bude mať následok. Laminátovú podlahu nie je možné zbrúsiť a znovu natrieť. V prípade poškodenia tak musíte podlahu rozobrať a poškodený dielec vymeniť. Výhody laminátovej podlahy však stále nad nevýhodami prevažujú. Laminátové podlahy už dávno nie sú len krásne, ale aj kvalitné a funkčné.

GALOP, spol. s r.o. je malá rodinná firma postavená na základoch kvalitnej práce a čestného obchodovania. Nepretržite od roku 1991 ponúkame našim zákazníkom návrhy a riešenia v oblasti zariaďovania interiérov, presahujúce bežne dostupnú ponuku. Našimi klientmi sú ľudia, ktorí vedia oceniť zaujímavú, jedinečnú a kvalitne odvedenú prácu so zmyslom pre detail. Dokážeme sa prispôsobiť individuálnym požiadavkám malých klientov, ktorí sa k nám opätovne a radi vracajú so záujmom o ďalšie služby či poradenstvo. Pracujeme aj pre veľkých a exkluzívnych zákazníkov, ktorí sú zárukou dobrého mena našej firmy. Svedčí o tom aj neutíchajúci dopyt po našich službách a mnohé úspešné realizácie po celom Slovensku. Sme tu pre vás, neváhajte a kontaktujte nás!


Južná trieda 66 04001 Košice IV
tel.: +421910259107

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888