Nie je drevo ako drevo a to platí aj pri podlahách!

Nie je drevo ako drevo a to platí aj pri podlahách!

Vyberáte novú podlahu? Rozhodujete sa pre drevenú? Výber je bohatý, zvoľte preto správne, lebo ide o dôležité rozhodnutie ako pre interiér tak aj pre vašu budúcnosť. Okrem toho, že drevené podlahy majú vynikajúce vlastnosti, ich farba, kresba, povrch a tvrdosť sa líšia v závislosti od použitej dreviny. Drevené podlahy sú prejavom dobrého vkusu a dotvárajú teplo domova aj v tých najmodernejších minimalistických interiéroch.

Každý interiér začína od podlahy

Drevo je vyhľadávaný, veľmi špecifický živý materiál. V priestore, kde sa nachádza, pracuje podľa daných podmienok. Reaguje na vlhkosť vzduchu a na teplotu. Drevené podlahy sa používajú už veľmi dlho v rôznych interiéroch. Prinášajú domovom teplo vďaka svojmu prirodzenému a upokojujúcemu vzhľadu. Drevená podlaha je nadčasovým prvkom interiéru. Jej farebnosť, kresba dreva určujú štýl a ovplyvňujú celkový výraz interiéru. Trh ponúka niekoľko druhov podláh, takže si môžete vybrať či už drevenú palubovku, parkety alebo palubové podlahy. Výber nie je vôbec jednoduchý, nakoľko ponuka je bohatá aj na použité dreviny. Tak čo? Ktorá sa vám páči? Svetlý javor, buk, dub alebo teplý teak, čerešňa, červenkastá jatoba, merbau, exkluzívny orech alebo tmavé wenge?

Drevené podlahy - záruka kvality

Dreveným podlahám dávame prednosť nielen kvôli módneho trendu, dôležité sú hlavne jej vlastností. Teplota podlahy a stien je pre našu tepelnú pohodu dôležitejšia ako teplota vzduchu. Výhodou je aj schopnosť dreva prijímať a vydávať vlhkosť. Drevené podlahy sú vhodné aj do miestností s podlahovým vykurovaním, nie však vo všetkých prípadoch. Požiadavkou na kvalitu je najmä stabilita rozmerov a tvrdosť, tieto určujú životnosť podlahy. Dôležitá je aj povrchová úprava a hrúbka podlahy. Výber podlahy ovplyvňujú rôzne skutočnosti, o ktorých by mal vedieť aj dodávateľ. Máte podlahové kúrenie, domáce zvieratká, otvorený krb, či klímu bez možnosti dovlhčovania? Ani dokonalá drevená podlaha nepočíta s kovovými dámskymi opätkami, vlhkou prevádzkou či tmavou miestnosťou, ale môžeme ju na to pripraviť.

GALOP, spol. s r.o. je malá rodinná firma postavená na základoch kvalitnej práce a čestného obchodovania. Nepretržite od roku 1991 ponúkame našim zákazníkom návrhy a riešenia v oblasti zariaďovania interiérov, presahujúce bežne dostupnú ponuku. Našimi klientmi sú ľudia, ktorí vedia oceniť zaujímavú, jedinečnú a kvalitne odvedenú prácu so zmyslom pre detail. Dokážeme sa prispôsobiť individuálnym požiadavkám malých klientov, ktorí sa k nám opätovne a radi vracajú so záujmom o ďalšie služby či poradenstvo. Pracujeme aj pre veľkých a exkluzívnych zákazníkov, ktorí sú zárukou dobrého mena našej firmy. Svedčí o tom aj neutíchajúci dopyt po našich službách a mnohé úspešné realizácie po celom Slovensku. Sme tu pre vás, neváhajte a kontaktujte nás!

Južná trieda 66 04001 Košice IV
tel.: +421910259107

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888