Kotly na pelety sú najjednoduchšou cestou, ako vykurovať

Kotly na pelety sú najjednoduchšou cestou, ako vykurovať

EXPOL TRADE vám zabezpečuje kotly na pelety. Vykurovanie peletami vám poskytuje voľnosť a nezávislosť. Vychutnajte si aj vy teplo domova. Naša spoločnosť nie je limitovaná žiadnymi zmluvami. To znamená, že si môžete dodávateľa paliva vybrať slobodne. Kotly na pelety sú efektívnou cestou vykurovania.

Kotly na pelety môžete mať už dnes vo vašej kotolni

Kotly na palety, ktoré vám ponúka naša spoločnosť EXPOL TRADE sú úplne automatické, ekologické a tiež spaľujú aj obnoviteľnú surovinu. Kotly na palety, ktoré vám ponúkame sú efektívne a určite vás nesklamú. Ich výhodou je mimoriadne komfortná obsluha. Stačí len ak nasypete palivo priamo do zásobníka a dokáže vám horieť niekoľko dní. Kotly na palety sú našim favoritom, ako si zabezpečiť tepelný komfort. Avšak v našej ponuke nájdete aj kotly na tuhé palivo alebo kotly na drevo a uhlie. Dokonca vám ponúkame značku kotly Expol SK, ktoré spĺňajú tie najvyššie štandardy. Kotly Expol vám zabezpečia nielen teplo, ale sa aj perfektne prispôsobia vašej kotolni. Vyberajte s rozumom a pokojne si nechajte podať poradenstvo od našich odborníkov.

Okrem kotlov na pelety vám ponúkame aj iné varianty

U nás si vyberiete kotol na pelety, na drevo, na uhlie, na štiepku či na eko hrášok. V prípade, že si zakúpite kotol Expol SK, môžete dokonca vykurovať aj slamou z pšenice, z raže alebo z pohánky či z repky. Radi vám naši odborníci odporučia, ktorý z kotlov z našej ponuky bude pre vás ten pravý. Na našej internetovej stránke v záložke kotol na štiepku a drevo cena si viete pozrieť bližšie detaily aj z pohodlia vášho domova. Snažíme si neustále držať prvenstvo na trhu. Kotly na pelety alebo kotly na tuhé palivo a iné kotly neustále inovujeme a dodávame vám len tie najlepšie produkty. Informujte sa u nás osobne alebo prostredníctvom kontaktu, ktorý nájdete na internetovej stránke. Kotly na pelety sú však tým najlepším a najuniverzálnejším riešením.

Šarišská 495 09431 Hanušovce nad Topľou
tel.: +421905449954

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888