Ako si vybrať kúpeľňový nábytok?

Ako si vybrať kúpeľňový nábytok?

Hľadáte kvalitný kúpeľňový nábytok, ktorý bude zároveň dobre vyzerať? Vyberte si kúpeľňový nábytok od spoľahlivých výrobcov, ktorí vám umožnia nábytok rôzne kombinovať či prispôsobiť ho vašim predstavám. Dnes už neplatí, že kúpeľne a kúpeľňový nábytok musia byť fádne či v zaužívaných farbách ako kedysi. Experimentovať môžete s rozličnými farbami, materiálmi či tvarmi – klasickými aj atypickými. Kúpeľna na mieru tak môže byť aj vaša.

Prečo by mal byť kvalitný kúpeľňový nábytok súčasťou každej kúpeľne?

Kúpeľňový nábytok jednoducho patrí do každej kúpeľne. Jeho hlavným účelom je samozrejme poskytnúť dostatočný úložný a ukladací priestor. Priestor, do ktorého si budete môcť odložiť kozmetické produkty, drogériu či čistiace prostriedky a nástroje na čistenie. Kúpeľňový nábytok by mal dobre slúžiť, ale aj dobre vyzerať. Dnes už všetci túžia po peknej modernej kúpeľni, v ktorej sa budú dobre cítiť.

Kúpeľňový nábytok je vhodné vyberať aj v závislosti od veľkosti vašej kúpeľne a jej proporcií. Iný kúpeľňový nábytok bude vhodný do väčšej kúpeľne, ktorej súčasťou je aj WC či práčka a sušička a iný do menšej kúpeľne, ktorá je oddelená od WC a práčovne. Spravidla sa kúpeľňový nábytok rozdeľuje na skrinky so zrkadlom a priestorom pre drogériu na každodenné použitie a skrinky, ktoré budú určené na odkladanie čistiacich prostriedkov a nástrojov, prípadne aj skrinky na odkladanie uterákov, osušiek či utierok a podobne.

Kúpeľňový nábytok by mal funkčne aj dizajnovo zodpovedať vašim predstavám. Každý má o funkčnosti kúpeľňového nábytku o niečo iné predstavy. Kým jedni preferujú nábytok s veľkým zrkadlom či dokonca viacerými zrkadlami, iní majú radi napríklad čisté materiály s len menším zrkadlom nad umývadlom. Vaše predstavy určite odkomunikujte výrobcovi kúpeľňového nábytku či jeho predajcovi. Pomôže vám tak nábytok vyrobiť alebo prispôsobiť vašim požiadavkám. Do vašej kúpeľne si vyberte nábytok, s ktorým budete na 100% spokojní.

Prečo je výber kvalitného kúpeľňového nábytku dôležitý pri zariaďovaní kúpeľne aj pri jej renovácii?

Či už novú kúpeľnú práve zariaďujete alebo práve renovujte, určite sa rozhodnite pre kvalitný nábytok. Pri zariaďovaní novej kúpeľne máte takmer neobmedzené možnosti. V kúpeľňovom štúdiu máte možnosť výberu všetkých detailov, materiálových či farebných kombinácií od podlahy, cez obklady až po vybavenie kúpeľne a kúpeľňový nábytok. Kombinovať tak môžete rôzne farby, materiály a tvary. Rozhodnúť sa tiež môžete pre kúpeľňový nábytok v modernom dizajne či v rôznych klasických dizajnoch alebo dizajnoch pripomínajúcich vybrané dizajnové štýly – antický, španielsky, grécky či orientálny a podobne.

Pri renovácii kúpeľne sa výber kúpeľňového nábytku odvíja od rozsahu prerábok. Záleží len od vás či sa rozhodnete renovovať celú kúpeľnú alebo len jej vybrané časti. S prispôsobením dizajnu vašej kúpeľne vám pomôžu v kvalitnom kúpeľňovom štúdiu. Neváhajte sa obrátiť na profesionálov.

Naša spoločnosť Rokur solution s.r.o. vám ponúka kvalitný kúpeľňový nábytok, ako aj široký sortiment obkladov a dlažieb do vašej kúpeľne. Pre našich zákazníkov robíme kúpeľne jedinečnými už viac ako 20 rokov. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Školská 3 94901 Nitra
tel.: +421917275865

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888