Prečo by ste si mali vybrať nábytok na mieru?

Prečo by ste si mali vybrať nábytok na mieru?

Chceli by ste nábytok na mieru, no stále váhate? Nábytok na mieru býva zväčša drahšou alternatívou ako klasický nábytok z obchodu. Okrem toho však nábytok na mieru ponúka i množstvo výhod, vďaka ktorým po ňom siaha čoraz viac ľudí. Nábytok na mieru bude vo finále skrátka presne taký, ako si budete priať. Zistite, pre aké dôvody sa nábytok na mieru oplatí a prečo by ste ho mali mať doma aj vy.

Nábytok na mieru zapasujete podľa plánu

Najväčšia výhoda nábytku na mieru je samozrejme fakt, že sa jedná o personalizovanú konštrukciu. Nábytok na mieru si navrhnete sami tak, aby spĺňal všetky vašej požiadavky a potreby. Od materiálu, farebného prevedenia, rozmerov až po konkrétne rozvrhnutie úložného priestoru, tvaru dvierok, až po spôsob otvárania. Nábytok na mieru tak ponúka výbornú flexibilitu a efektívne využitie priestoru vašej obývačky, spálne či chodby. Nábytok na mieru výborne zapadne do priestoru a efektívne tak vyplní akýkoľvek nevyužitý priestor. Keďže si ho môžete naplánovať presne podľa seba, bude rozhodne dominantou akéhokoľvek priestoru. V súčasnosti bývajú na mieru vyrobené i moderné kuchyne v novostavbách, ale i v priestoroch po rekonštrukcií.

Vlastnosti nábytku na mieru

Nábytok na mieru ponúka možnosť zvoliť si akékoľvek materiálové či farebné prevedenie. Vďaka nábytku na mieru si môžete vybrať naozaj kvalitný materiál, ktorý vám aj napriek vyššej cene vydrží naozaj dlho. Najmä v prípade používaných kusov nábytku sa oplatí investovať. Nábytok na mieru vám vyrobia presne podľa vašich požiadaviek, čo znamená, že sa tým môžete vyhnúť rôznym nepríjemnostiam. Ak napríklad potrebujete hypoalergénny nábytok, môžete požiadať o vyhotovenie bez škodlivých chemikálií alebo so špeciálnou úpravou. Taktiež sa vyhnete nesprávnemu odtieňu, ktorý by následne nepasoval k zvyšku vášho interiéru. Nábytok na mieru je skrátka garanciou kvalitných materiálov a presného dizajnového prevedenia.

Trend s názvom ekológia

Nábytok na mieru je pre vás tou správnou voľbou aj v prípade, ak milujete ekológiu. Keďže nábytok je vyrobený prevažne z prírodných materiálov, môžete si byť istí, že planéte nejako zvlášť neubližujete. Prírodné materiály, z ktorých je možné vyrobiť nábytok na mieru, sú napríklad drevo či bambus. Okrem toho je dnes už možné vyrobiť i nábytok na mieru z recyklovateľných a teda udržateľných materiálov. Takéto materiály sú jednak šetrné k životnému prostrediu a zároveň sú zdravotne nezávadné. Udržateľný nábytok na mieru môže byť jedinečným a štýlovým kúskom vašej domácnosti.

Jedinečný dizajn a dlhá životnosť

Výhodou nábytku na mieru je okrem ekologickosti a personalizácie je zároveň i jedinečnosť a dlhá životnosť. Keďže nábytok na mieru bude vyrobený presne podľa vás, vložíte do neho kus osobnosti. Vďaka grafickému návrhu si ho prispôsobíte podľa svojich predstáv. Nábytok na mieru vám vytvorí domov, ktorý vyjadrí váš vlastný štýl a originalitu. Okrem toho vám vydrží naozaj dlho. Nábytok na mieru sa skrátka oplatí.

U nás v PROMA Nábytok vám ponúkame kvalitný nábytok na mieru. Nájdete u nás trendové kuchyne presne podľa vašich predstáv. Vytvoríme pre vás vidiecke kuchyne, moderné kuchyne alebo klasické kuchyne – všetko závisí od vás. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Novozámocká 102 94905 Nitra
tel.: +421376512212

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888