Z akých materiálov sa zhotovujú barové pulty?

Z akých materiálov sa zhotovujú barové pulty?

Barové pulty je možné zhotoviť z rozličných materiálov, pričom platí, že investícia do tých kvalitných sa vám podstatne oplatí. Barové pulty musia spĺňať nároky na bezpečné používanie a odolnosť, no a zároveň spĺňať i dizajnové predpoklady. Barové pulty musia jednoducho dobre slúžiť a zároveň dobre vyzerať. Na výrobu barových pultov je vhodné použiť napríklad umelý kameň, ktorý má samé akostné vlastnosti, ľahko sa udržiava a poškodí ho len máločo.

Barové pulty z umelého kameňa sú odolné voči rýchlemu opotrebovaniu i poškodeniu

Barové pulty musia vydržať. To je jedným z hlavných parametrov podľa, ktorých sa rozhoduje každý majiteľ baru, ale i ľudia, ktorí si barový pult plánujú zhotoviť pri kuchynskej linke alebo vytvoriť domáci mini bar. Barové pulty prichádzajú denne do kontaktu s rozličnými predmetmi, ktoré ich môžu poškriabať či rôzne poškodiť. Na ich výrobu je preto vhodný odolný materiál, ktorý však zároveň dobre vyzerá. Lepší materiál ako umelý kameň v takomto prípade snáď ani neexistuje. Barové pulty z umelého kameňa vám vydržia slúžiť veľmi dlho, a to bez akýchkoľvek zmien na povrchu, farebných zmien či známok opotrebovania, pokiaľ sa oň budete primerane starať. Zároveň údržba umelého kameňa nie je vôbec náročná.

Na čistenie umelého kameňa postačujú klasické čistiace prostriedky a bežná handrička alebo špongia na čistenie. Odporúčané sú najmä jemné a domáce čistiace prostriedky. Príliš silné čističe s obsahom rôznych kyselín či acetónu by mohli presiaknuť až do štruktúry umelého kameňa a narušiť ju. Keďže sa na umelom kameni netvoria usadeniny ani výrazné škvrny, jeho čistenie celkom zvládnete s jemnými čističmi.

Aké vlastnosti majú barové pulty z umelého kameňa?

Vlastnosti barových pultov z umelého kameňa vás milo prekvapia. Umelý kameň je vyrábaný na na báze živíc, farbív a minerálnych zložiek vo vákuu. Vďaka tomuto jedinečnému procesu konečný produkt – umelý kameň i samotné barové pulty, majú štruktúru bez pórov. To znamená, že do nich nenasiaknu a nepreniknú žiadne nečistoty, plesne či iné mikroorganizmy. Umelý kameň je zároveň antibakteriálnym materiálom, čo je pre barové pulty veľkým plusom, nakoľko prichádzajú do kontaktu s viacerými ľuďmi.

Barové pulty z umelého kameňa sú zdravotne nezávadné a zároveň vydržia spoľahlivo slúžiť veľmi dlho bez toho aby stratili svoje vlastnosti.

S výberom barových pultov či prispôsobením ich tvaru vašim požiadavkám sa obráťte na výrobcu barových pultov z umelého kameňa. Ten pre vás nájde vhodné tvarové i proporčné riešenia a pomôže vám prispôsobiť farbu i dizajn barových pultov vášmu priestoru. Obráťte sa len na spoľahlivú firmu s pozitívnymi hodnoteniami a referenciami od predošlých zákazníkov.

Naša firma ARTSTONE pre vás vyrába barové pulty, ale i kuchynské dosky, kúpeľňové dosky, stoly a iné pracovné dosky na širokú škálu použitia v reštauráciách, fast foodoch, školách, laboratóriách, nemocniciach, lekárňach a ďalších súkromných i verejných objektoch. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kedykoľvek kontaktovať. Radi pre vás vytvoríme dizajn barového pultu šitý na mieru pre vás.

Duklianska 8 08001 Prešov
tel.: +421905700802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888