Prečo si z pestrej palety podláh zvoliť práve epoxidové podlahy?

Prečo si z pestrej palety podláh zvoliť práve epoxidové podlahy?

Epoxidové podlahy patria medzi podlahy liate, ktoré boli pôvodne vyvinuté na používanie v priemysle. V poslednom období sa s nimi však stále častejšie stretávame aj v komerčných priestoroch a domácnostiach. Prečo je to tak? Liate epoxidové podlahy vynikajú vysokou odolnosťou a extrémne dlhou životnosťou. Sú jednoduché na údržbu a čistenie a keďže sú jednoliate sú aj bezšpárové. Sú odolné voči chemikáliám a rozliatym tekutinám.

Liate epoxidové podlahy v praxi

Liate epoxidové podlahy boli kedysi súčasťou priemyselných objektov, ale dnes sa rozsah ich použitia výrazne rozšíril. Vďaka vyspelému vybaveniu a najnovším výrobným metódam sa výrazne znížili náklady na výrobu materiálov s vysokou kvalitou a výkonnostnými vlastnosťami. Epoxidové podlahy zdobia rôzne typy priestorov, vyznačujú sa extrémne vysokou tvrdosťou, preto sú vhodné do skladov s veľmi vysokým zaťažením podlahy, v logistických centrách a miestach s hustou premávkou vysokozdvižných vozíkov. Sú chemicky odolné voči kyseline mliečnej a preto sú tou najlepšou voľbou v mliekarenských priemysloch. K prednostiam epoxidovej podlahy patria aj neobmedzené možnosti dizajnu, vyznačuje sa tiež dokonalým hladkým povrchom.

Liate epoxidové podlahy a ich výhody

Liate epoxidové podlahy majú rad výhod a preto sú stále viac populárne. Sú uznávané ako ekologický typ povrchovej úpravy, ktorá je bezpečná pre ľudské zdravie. Majú veľkú pevnosť a odolnosť a sú schopné odolávať rôznym výkyvom teploty, preto môžu byť použité aj v úplne nevykurovaných budovách v zimnom období. Epoxidové podlahy sa ľahko čistia, nehromadia nečistoty a nevytvárajú prostredie pre mikroorganizmy. Nie sú obmedzené v dizajnérskych riešeniach, zdobia akékoľvek priestory a dávajú akcent konkrétnej miestnosti, ktorým dokážu vyjadriť návrhovú myšlienku alebo vizuálne zväčšiť priestor použitím textúr a odtieňov. Epoxidovou podlahou hravo vyplníte podlahy veľkých miestností. Dokážu skrášliť byt a to takým spôsobom, že v každej miestnosti je použitý iný dizajn podlahy.

Spoločnosť Mikamont s.r.o. vznikla po vlastných negatívnych skúsenostiach s firmami v stavebnom sektore. Rozhodli sme sa vytvoriť firmu so zameraním na kvalitne prevedené práce a korektným prístupom k zákazníkom. Prioritne sme sa zamerali na rekonštrukcie a údržbu budov, výstavby rodinných domov. Preferujeme otvorený a férový prístup k zákazníkom s cieľom ponuky čo najkorektnejšej ceny diela pred začatím prác. K našim službám patrí aj brúsenie betónu, montáž sádrokartónových konštrukcií, liate podlahy a maliarske - natieračské práce. Neváhajte nás kontaktovať a staňte sa našim zákazníkom.

29. Augusta 13 /15 92401 Galanta
tel.: +421905491070

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888