Viete ako si vybrať kancelársky nábytok na mieru pre vás?

Viete ako si vybrať kancelársky nábytok na mieru pre vás?

Kancelársky nábytok do vašej pracovne by ste si mali vybrať na základe niekoľkých parametrov. Vybrať by ste si mali kancelársky nábytok, ktorý spĺňa najmä kvalitatívne nároky, nezabúdajte, že v pracovni budete tráviť množstvo času a je dôležité sa v nej cítiť príjemne a komfortne. Vyberať kancelársky nábytok len na základe ceny by sa vám nemuselo vyplatiť.

Podľa čoho si vybrať kancelársky nábytok?

Kancelársky nábytok je špecifickým druhom nábytku, ktorý je určený na pracovné účely, dôležité je aby spĺňal niekoľko dôležitých faktorov. Kancelársky nábytok musí mať v prvom rade všetky parametre, ktoré sú potrebné pre pracovné účely, ako napríklad stôl s miestom na umiestnenie počítaču, vysúvací stolík na klávesnicu či primeraný priestor na zasunutie kancelárskej stoličky a na skrinkách by malo byť napríklad dostatok miesta pre zakladače, knihy či dokumentáciu a podobne. Samozrejme, kancelársky nábytok by mal vyhovovať najmä vašim potrebám a druhu práce, ktorú v pracovni budete vykonávať. S výberom vhodných kusov pracovného nábytku vám poradia v špecializovanej predajni kancelárskeho nábytku.

Aké parametre by mal mať kancelársky nábytok?

Kancelársky nábytok by mal spĺňať nakoľko dôležitých parametrov, ako jeho úžitkovosť by ste si mali pri výbere všimnúť i kvalitu použitých materiálov a ich spracovanie. Vyberať si kancelársky nábytok len na základe ceny sa nie vždy vypláca, príliš lacný nábytok sa môže oveľa rýchlejšie poškodiť či opotrebovať a istí si nebudete môcť byť ani kvalitou materiálov. Najčastejšie je pre výrobu kancelárskeho nábytku používané drevo v kombinácii s kovom. Drevo je prírodným materiálom, ktorý vám vydrží desiatky rokov a jeho údržba je tiež veľmi jednoduchá. Samozrejme, pri výbere môžete zvážiť i farbenú škálu kancelárskeho nábytku a kanceláriu zariadiť do fariem, ktoré sú vám milé.

Vo všeobecnosti platí, že farby vo vašej pracovni by nemali byť príliš tmavé či naopak príliš vyzývavé, ako napríklad krikľavé farebné odtiene. Tmavé farby by vám mohli uberať na energii a do pracovného elánu by vás pravdepodobne nenavnadili. Príliš výrazné farby by zas mohli pôsobiť rušivo a na prácu by sa vám koncentrovalo oveľa ťažšie. Odporúča sa kombinovať jemné farebné odtiene s príjemnými farbami kancelárskeho nábytku, ako napríklad jemnú žltú či zelenú s dreveným nábytkom, a tiež kanceláriu oživiť napríklad rastlinami, obrazmi či inou dekoráciou. S výberom nábytku či celkovým dizajnom interiéru vašej kancelárii vám poradia špecializovaní odborníci či predajcovia kancelárskeho nábytku.

Naša spoločnosť OFFICE PRO - TRUDON s.r.o. vám poskytuje predaj kancelárskeho nábytku značiek HOBIS a EXNER s až 5-ročnou zárukou a značky NEXWEL s 2-ročnou zárukou. Taktiež vám poskytujeme predaj kancelárskych stoličiek OFFICE PRO, MAYER, ANTARES, SEATTABLE, kovových skríň, kartoték a kancelárskych doplnkov.


Duklianska 3516 08501 Bardejov
tel.: +421544861870

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888