Obklady z kameňa pre vašu domácnosť

Obklady z kameňa pre vašu domácnosť

Prečo práve obklady z kameňa? Ak aj vy snívate o krásne zariadenej harmonickej domácnosti plnej jemných dekorácií v netradičnom prevedení, obklady z kameňa sú jedinečným a zároveň funkčným doplnkom každej domácnosti. Obklady z kameňa môžete kombinovať do rôznych farebných tónov a prechádzať z tónu do tónu, napríklad od tmavšieho do svetlejšieho alebo zvoliť tóny viacerých farieb, ktoré sa budú k sebe hodiť.

Ako si vybrať obklady z kameňa?

Obklady z kameňa si vyberajte najmä podľa ich kvality a štýlu, ktorý sa vám páči. Obklady z kameňa môžete využiť vo viacerých miestnostiach vášho domu či bytu, alebo i na chalupe či v prázdninovom dome a podobne. Obklady z kameňa dnes nájdete v rôznych farebných prevedeniach a tvaroch.

Pokiaľ plánujete ich použitie napríklad na obklad krbu, dopredu sa zamyslite nad ich použití i v okolí krbu či v inej miestnosti. Harmonicky pôsobí najmä ich kombinované využitie vo viacerých miestnostiach. Časté sú kombinácie podobných farebných odtieňov obkladov v kuchyni s obkladom na krbe či v chodbe a alebo inej miestnosti. Pokiaľ by ste do každej miestnosti zvolili iný druh či farbu obkladu, priestor by pôsobil neharmonicky a neatraktívne. Ak by ste vybrali aj tie najkrajšie obklady striedaním rôznych farieb a vzorov by ste dosiahli opačný než žiadaný efekt.

S výberom obkladov z kameňa vám poradí špecializovaný predajca či samotný výrobca, u ktorého si môžete prezrieť viaceré druhy obkladov a porovnať čo sa vám páči. Taktiež máte možnosť navrhnúť typ obkladu presne na mieru pre vás a informovať sa u výrobcu, či dokáže realizovať vaše predstavy.

Ako na montáž obkladov z kameňa?

Pokiaľ ste si už vybrali vysnívaný obklad z kameňa na mieru pre vás, ďalším krokom bude jeho montáž. Niektorí domáci majstri možno montáž obkladov, obkladanie, zvládnu i sami podľa dostupných pracovných postupov od skúsených majstrov. Pokiaľ si však chcete byť istí bezchybným obkladom bez škár, nerovností a iných poškodení obkladu, obráťte sa na skúsených majstrov, obkladačov, ktorí presne vedia ako postupovať a dokážu obložiť i náročnejšie či nerovné plochy vo vašom dome či byte. Najmä na obklad krbov je potrebná práca profesionála, nakoľko musí zohľadniť i tepelné, meniace sa podmienky, ktoré budú na obklad pôsobiť a zabezpečiť aby sa obklad nepoškodil a plnil svoju funkciu. Na obklad si vyberajte len kvalitné obklady z kvalitných materiálov, ktoré nájdete napríklad v kamenárstvach či u špecializovaných predajcov a výrobcov.

Naše Kamenárstvo Kalapír je rodinnou firmou, v ktorej sa už tri generácie venujú kamenárstvu a ostatným stavebným prácam. Ponúkame vám obklady z vysokokvalitného kameňa, ktoré vám vydržia desiatky rokov. Obloženie krbov, fasád i schodov, ako aj náhrobné kamene, pomníky, obklady či kuchynské dosky vyrábame výlučne z kvalitného prírodného kameňa. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Ľutina 79 08257 Ľutina
tel.: +421907974375

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888