Prečo práve kamenné kuchynské pracovné dosky?

Prečo práve kamenné kuchynské pracovné dosky?

Kuchynské pracovné dosky z kameňa sú jedinečné, originálne a skvele doplnia interiérový dizajn vašej domácnosti. Kuchynské pracovné dosky z kameňa zároveň vydržia desiatky rokov bez poškodenia a zachovajú si svoju farebnosť, vzhľad i akostný tvar. Oproti iným kuchynským pracovným doskám sú ďaleko kvalitnejšie a dobre sa na nich pracuje. Kuchynské pracovné dosky sú tiež jednoduché na údržbu a čistenie.

Podľa čoho vyberať kuchynské pracovné dosky?

Kuchynské pracovné dosky sú dnes na trhu vo viacerých farebných i materiálových prevedeniach. Môžete si vybrať materiál i farbu či dokonca tvar, ktorý sa vám páči a najviac sa hodí do vašej domácnosti. Avšak, aj tu platí pravidlo, že do nekvalitných výrobkov sa investovať neoplatí. Kuchynskú pracovnú dosku by ste si mali vyberať najmä na základe kvality. Lacné kuchynské dosky sa opotrebujú či poškodia oveľa rýchlejšie než tie kvalitné vyrobené z vhodných materiálov, ako napríklad kameňa. Kamenné kuchynské dosky patria medzi najpredávanejšie, najmä vďaka svojim akostným vlastnostiam a dlhoročnej výdrži.

Kamenné kuchynské pracovné dosky si môžete nechať zhotoviť na mieru alebo si vybrať niektorú, už hotovú u vybraných predajcov. Viaceré inšpirácie vám ponúknu i samotní výrobcovia, ktorí sa venujú kamenárskej práci. Kuchynské pracovné dosky z kameňa tiež musia spĺňať určité kvalitatívne vlastnosti. Informujte sa z akého kameňa bude vaša pracovná doska vyrobená a aké sú jeho vlastnosti.

Údržba kuchynskej pracovnej dosky z kameňa je jednoduchá

Kuchynské pracovné dosky z kameňa si vo všeobecnosti nevyžadujú náročnú údržbu či čistenie. Ich povrch je zväčša hladký takže sa v ňom nezachytávajú nečistoty ani nánosy špiny či časti z jedla a podobne. Na čistenie postačí klasický čistiť, ktorý zakúpite i v bežnej predajni či supermarkete. Samozrejme existujú i špeciálne čističe na kamenné povrchy, avšak je len na vás či sa rozhodnete ich používať.

Kameň je stálym materiálom, nemusíte sa obávať poškodení a ohnutia pracovnej dosky, ako napríklad pri plastových či niekedy drevených doskách. Vyberajte si kuchynské pracovné dosky od spoľahlivých výrobcov či predajcov, ktorí majú najmä pozitívne hodnotenia od predošlých klientov, vyhnete sa tak nákupu nekvalitného výrobku. Pokiaľ potrebujete kuchynskú pracovnú dosku na mieru, neváhajte osloviť výrobcu s vaším nápadom na farebné či tvarové spracovanie vybraného kameňa. Takáto kamenná pracovná doska nie len oživí váš interiér, ale v kuchyni sa budete cítiť príjemnejšie a variť budete možno i častejšie.

Naše Kamenárstvo Kalapír je rodinnou firmou, v ktorej sa už tri generácie venujú kamenárstvu a ostatným stavebným prácam. Pokiaľ máte záujem o originálnu a kvalitnú kuchynskú pracovnú dosku, alebo akýkoľvek iný nami ponúkaný produkt z kameňa, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Radi a ochotne vám pomôžeme a poradíme s výberom. Sme tu pre vás.

Ľutina 79 08257 Ľutina
tel.: +421907974375

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888