Drevená plávajúca podlaha ako klasika, ktorá neomrzí

Drevená plávajúca podlaha ako klasika, ktorá neomrzí

Podlaha patrí k najpodstatnejším častiam akéhokoľvek interiéru. Čo tak drevená plávajúca podlaha? Ponúka široké množstvo farebných paliet a dekorov, má jednoduchú montáž, nie je náročná na údržbu a hodí sa do akejkoľvek časti domu či bytu. Drevená plávajúca podlaha ponúka nezameniteľný pocit pri chodení naboso. Vítaná je aj jej cenová dostupnosť a v prípade potreby ju viete veľmi ľahko vymeniť.

Drevená plávajúca podlaha je stále hitom

Drevená plávajúca podlaha patrí medzi klasiky bytového dizajnu. Svojej obľúbenosti vďačí najmä vlastnostiam dreva ako materiálu. Aj preto je drevená plávajúca podlaha stále v popredí, čo sa týka zariaďovania interiéru a teší sa obľube dizajnérov, architektov i konečných spotrebiteľov. Drevo je považované za elegantné, príjemné na dotyk a navodzuje príjemnú hrejivú atmosféru. I preto kraľuje medzi podlahovými materiálmi, a aj preto je drevená plávajúca podlaha žiadaná. Má neopakovateľné čaro a typickú vôňu a vďaka nej bude celá izba pôsobiť útulne. Keďže drevo je recyklovateľný materiál, drevené plávajúce podlahy tiež preberajú túto vlastnosť. K ďalším dôvodom, pre ktoré je drevená plávajúca podlaha stále populárna patrí to, že drevo sa hodí ku každému zariadeniu v obytných domoch, ale aj kancelárskych priestoroch či dokonca prevádzkach ako banky, predajne, reštaurácie atď. Drevená plávajúca podlaha je vhodná na akýkoľvek povrch, ktorý ale musí byť rovný, pevný, tvrdý a suchý.

Drevená plávajúca podlaha láka neustále

Drevená plávajúca podlaha ulahodí aj najväčším fajnšmekrom, keďže dnes dostať široký výber drevín, ktoré sú použiteľné i v tých najmodernejších interiéroch a majú reprezentatívny vzhľad. K obľúbeným patria európske stromy, ale aj exotické dreviny pochádzajúce najmä z Južnej Afriky a Ázie. Drevená plávajúca podlaha láka svojou nášľapnou elasticitou. Zároveň udržiava teplo a dobre zvukovo izoluje. Nezanedbateľným pozitívom je jej zdravotná nezávadnosť. Je známe, že drevená plávajúca podlaha je odporúčaná v domácnostiach, v ktorých žijú alergici. Drevo ako materiál sa minimálne nabíja statickou elektrinou, čím nepriťahuje prach. Šikovné gazdinky jasajú, keďže drevená plávajúca podlaha sa jednoducho udržiava. Drevená plávajúca podlaha vyzerá luxusne, elegantne a štýlovo a je cenovo dostupnejšia v porovnaní s inými drevenými podlahovými riešeniami. Platí, že čím má drevená plávajúca podlaha hrubšiu nášľapnú vrstvu, tým je trvanlivejšia.

Ak hľadáte podlahové riešenia vo vysokej kvalite a za rozumné ceny, stavte na Europarkett Prešov – slovenského výrobcu drevených podláh. Máme podlahy do akýchkoľvek priestorov v domácnosti i firme. Podlahy vám pomôžeme aj namontovať.

Budovateľská 45 08001 Prešov
tel.: +421911863409

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888