Počuli ste už o novinke ekologické laminátové parkety?

Počuli ste už o novinke ekologické laminátové parkety?

Takéto ekologické laminátové parkety disponujú svojou výnimočnosťou najmä preto, lebo sú odolné voči vlhkosti a opotrebovaniu. V prípade týchto ekologických laminátových parkiet dominuje takzvaný environmentálny aspekt. Sú vyrobené zo surovín, ktoré sú z udržateľného a lesného hospodárstva. Majú dlhú životnosť, likvidujú sa ekologickým spôsobom a slúžia vám veľakrát lepšie ako bežné parkety. Dokonca pri nich ušetríte značné množstvo financií.

Čo sú to vlastne ekologické laminátové parkety?

Vzhľad trendy laminátových parkiet či ekologických laminátových parkiet je bežným okom nerozoznateľný od pravého dreva. Pozostávajú z takzvaného dreveného jadra, ktoré je pokryté dekoratívnou vrstvou a farbou. Ekologické laminátové parkety nájdete v rôznych dĺžkach a aj šírkach. Sú šetrné voči životnému prostrediu a napodobňujú pravú prírodu. Existujú rôzne potlače, ktoré imitujú farbu dreva. Takisto techniky, ktorými sa vyrábajú ekologické laminátové parkety dopomáhajú k pravému drevenému vizuálu. S ekologickými laminátovými parketami dokážete ušetriť značnú časť vašich financií a môžete si byť istí, že pre vaše životné prostredie robíte maximum.

Okrem toho, že sú ekologické laminátové parkety známe, ako šetrné k vašim financiám disponujú aj inou perfektnou výhodou. Túto novinku ekologických laminátových parkiet si dokážete bez vážnejších problémov namontovať aj sami. Ich inštalačný systém je naozaj jednoduchý. Ekologické laminátové parkety môžete namontovať jednoduchým otočením a zacvaknutím, vodorovným vkladaním či zasunutím a zacvaknutím. Bez problémov môžete ekologické laminátové parkety položiť aj na podlahové kúrenie. Sú priam na to stvorené. Tento systém montovania sa vám bude páčiť najmä preto, lebo je rýchly, jednoduchý a bez žiadnych nepotrebných škár.

Ekologické laminátové parkety disponujú širokou škálou kreativity

Tu si môžete byť istí, že máte z čoho vyberať. Totižto ekologické laminátové parkety disponujú niekoľkými možnosťami farieb a vzorov. Nájdete možnosti kombinovať ekologické laminátové parkety od klasického vzhľadu dreva až po reinterpretáciu trendy dubového štýlu. Taktiež si môžete vaše ekologické laminátové parkety skombinovať do netradičného štýlu kameňa. Ekologické laminátové parkety sa prispôsobia vášmu interiéru tak, ako potrebujete. Tvorom či štýlom sú určite nenahraditeľné. Pokiaľ preferujete štýl dubu, javora, buku či štýl vidieckej podlahy, ekologické laminátové parkety sú dostupné aj v týchto možnostiach. S ekologickými laminátovými parketami nemáte prakticky absolútne žiadne limity, čo sa týka dekoratívnosti a taktiež kreativity.

ELBO TRADE, s. r. o. disponuje širokým výberom podlahových krytín. Ponúkame vám novinku ekologické laminátové parkety, ktoré vám vieme dodať v rôznych dizajnoch a vo vysokej kvalite. Taktiež vám ponúkame rôzne druhy tapiet, dverí na mieru či trendy kľučky. U nás nájdete aj doplnkový materiál, soklové lišty, tmely, laky, brúsny papier a iné užitočné produkty. Neváhajte a oslovte našu firmu už dnes. Sme vám plne k dispozícií aj v oblasti poradenstva.

207 93014 Mad
tel.: +421905773929

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888