Corian je už desiatky rokov najlepší materiál na svete

Corian je už desiatky rokov najlepší materiál na svete

Počuli ste už o tom, že Corian je jednoducho najlepší materiál na svete? Neskutočne kvalitný materiál, ktorý sa dá prispôsobiť našim predstavám bez zbytočných špár a spojov. Čokoľvek si predstavíte, to je možno z Corianu vyrobiť. Fantázia nemá žiadne obmedzenia a pri použití materiálu Corian dokážete ísť až za hranice vlastnej fantázie. Inšpirácie získate v podstate pre akúkoľvek miestnosť.

Čokoľvek si predstavíte, to z materiálu Corian budete mať

Predstava, že si môžeme z jedného materiálu vyrobiť doslova, čo nás napadne nie je až taká nereálna. Jeden z najznámejších a najobľúbenejších materiálov, akým je práve Corian je vyrobený z mletých minerálov a akrylátovej živice. Je to umelý kameň, ktorý je vďaka svojim výnimočným vlastnostiam populárny v rôznych odvetviach. Keďže je možné ho rezať, frézovať, brúsiť, lepiť, aj ohýbať je ideálnym materiálom, ktorý na výrobu atypických tvarov. Z Corianu sa vyrábajú drezy, kúpeľňové skrinky, kompletné kuchyne a mnoho iných interiérových aj exteriérových doplnkov. Dizajnéri pri práci s Corianom môžu pustiť svoju fantáziu na plné obrátky, pretože z Corianu dokážu vyrobiť úplne čokoľvek. Pri Coriane nie je potrebné vychádzať z rozmeru dosiek. Všetko je dokonalo vyrobené a upravené bez akýchkoľvek špár a spojov.

Inšpirácie z Corianu do každej domácnosti

Predstavte si Corian a zapracujte ho do vašej fantázie. Tých produktov, ktoré vaša fantázia vďaka nemu vyprodukuje budú tisícky. Corian je dostupný vo viacerých odtieňoch, tónoch a farbách pre každý návrh. Je úplne jedno či potrebujete zrekonštruovať domácu kuchyňu alebo sa pustiť do kompletného dizajnu reštaurácie. Produkty vyrobené z materiálu Corian sa veľmi ľahko a dobre čistia aj udržiavajú. Žiadna špina ani baktérie do neho nepresiakajú.

Milovníci mramorových vzorov si rovnako prídu na svoje. Corian sa totiž vyrába v rôznych farebných odtieňoch od jednofarebných až po zrnité s malým aj veľkým zrnom imitujúci prírodný kameň až po mramorový vzor. Či kuchyňa alebo kúpeľňa každá miestnosť je z Corianom miestom prenádherného luxusu, ktorý nestojí milióny. Je použiteľný vertikálne ako obklady stien, pultov a rovnako aj ako pracovná doska, dres, umývadlo či rôzne iné atypické povrchy.

Atypické, ale aj akékoľvek iné produkty z Corianu vám ochotne vyrobia v Artstone, kde umelý syntetický kameň dokážu skombinovať s inými materiálmi, ako sú napríklad dlažba, nerez, oceľ, žula a sklo. Získate tak, kvalitné a originálne dizajnové produkty, aké nebude mať nikto iný.

Duklianska 8 08001 Prešov
tel.: +421905700802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888