Nábytok na mieru ponúka tisíce možností

Nábytok na mieru ponúka tisíce možností

Nábytok na mieru je vhodnou alternatívou pre tých, ktorí to cítia inak. Pre tých, ktorí nechcú len bývať, ale hlavne chcú bývať podľa svojich predstáv obkolesení jedinečnými kúskami, ktoré zvýrazňujú ich originalitu. Kompletné interiérové zariadenia, ale aj jedinečné kúsky, ktoré budú mať v sebe originálny nádych svojich majiteľov, pretože originalita je ako fantázia, ktorá nepozná hranice.

Nábytok na mieru podľa našich predstáv

Radi cestujete? Potom ste už určite zažili ten moment, keď ste sa niekde ubytovali a interiér vás doslova uchvátil. Detailne prepracované schodisko, či samotné dvere do izby sú veľakrát tými signálmi, kedy si povieme, že také by sme chceli mať doma. Je to aj váš prípad? Našťastie doba, kedy sme mali po celom Slovensku rovnaké zariadenia je už dávno za nami. Všetky naše predstavy o bývaní tak môžu byť zrealizované presne podľa našich predstáv. Nechať si vyrobiť nábytok na mieru je tá správna voľba k realizácii našej originality. Vďaka možnosti výroby nábytku na mieru, tak môžeme mať doma originálne kúsky, či už sa jedná o dvere, zábradlie, schodisko, alebo akýkoľvek iný atypický nábytok. Svojou originalitou, tak zvýrazníme vlastné črty a cit pre interiérový dizajn.

Stolárstvo ako voľba pre originalitu

Stolárstvo je jednou z profesií, ktorá má budúcnosť a pretrváva roky. Poctivé ruky stolára vytvárajú vysoko hodnotné produkty, ktoré majú dlhú životnosť. Dnes je na trhu množstvo výrobkov a častokrát si aj tak nedokážeme vybrať nič, čo by pasovalo do nášho interiéru. Osloviť stolára s výrobou nábytku má hneď niekoľko výhod. Stolár vám vyrobí nábytok presne podľa vášho vkusu. Tým pádom je už v ňom váš rukopis. Budete mať originálny nábytok, ktorý bude spĺňať všetky vaše požiadavky, ako je kvalita, cena, či vizuálna stránka. Môžete si nechať vyrobiť kompletný nábytok do celého bytu, domu, alebo zvoliť iba konkrétne časti nábytku. Byť originálnym a odlíšiť sa, sa dá aj jednotlivými kúskami, ako je napríklad schodisko v dome, či detailne prepracované dvere v celej domácnosti.

Pri naplnení svojej predstavy si treba vždy vybrať odborníkov, ktorí sú majstrami svojho remesla. Ako napríklad spoločnosť Trium, ktorá sa zaoberá návrhom a realizáciou interiérových schodísk, dverí, kompletných interiérov a výrobou atypického nábytku. Nábytok na mieru tak bude nielen originálny, ale aj presne vyrobený na miesto jeho uloženia. Vložte svoje predstavy do rúk odborníkov a získajte tak jedinečné kúsky do svojej domácnosti.

Československej armády 118 96233 Budča
tel.: +421905728325

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888