Donáška jedla – to sú obedy doručené priamo na vašu adresu. Viete ako si vybrať

Donáška jedla – to sú obedy doručené priamo na vašu adresu. Viete ako si vybrať

Keď donáška jedla, tak jediná kvalitná, plná chutných jedál pripravených z kvalitných surovín. Ak aj vy máte záujem o donášku jedla k vám domov, na pracovisko alebo hľadáte možnosti stravovania pre celú vašu firmu, vyberte si donášku jedla, s ktorou budete spokojní. Hľadať zakaždým novú donášku jedla môže byť nepríjemné a zdĺhavé. Vyberte si preto hneď na začiatok takú, ktorá sa stane vašim dlhoročným partnerom či kuchárom na mieru.

Ako vyzerá kvalitná donáška jedla?

Ako sa hovorí kvalitná donáška jedla je tým, čo v práci potrebujete. Či už hľadáte kvalitnú donášku jedla pre vlastné potreby alebo by ste radi zabezpečili donášku pre celú vašu firmu, pri výbere za zamerajte na niekoľko faktorov. Tým prvým je samozrejme kvalita jedla. Jedlá by mali byť chutné a pripravené z kvalitných surovín. Pokojne najskôr ochutnajte – objednajte si jedno či dve jedlá a ako vám bude chutiť s donáškou jedla môžete uzatvoriť dohodu o dlhodobej spolupráci. Dlhodobá donáška či hromadné objednávky pre viacerých zamestnancov, kolegov či celú firmu budú pre vás cenovo výhodnejšie.

Druhým faktorom pri výbere donášky jedla je aj pestrosť denného menu. To by malo obsahovať ako viaceré hlavné jedlá, tak aj viaceré polievky. Polievka v dennom menu je dôležitá. Nemal by chýbať klasický slepší vývar či dobrá paradajková alebo cesnaková polievka. Pestré možnosti by ste mali nájsť samozrejme najmä medzi hlavnými jedlami. Každý deň by ste mali mať k výberu niekoľko možností tak, aby vám chutilo každý deň a na obed ste sa tešili už od rána.


Radosť z obedov – jedine s dobrou donáškou jedla

Vaše denné menu by malo byť cenovo výhodné. Avšak podozrivo či príliš lacnému menu sa radšej vyhýbajte. Cena donášky jedla väčšinou zodpovedá kvalite jedla. Vyberte si preto denné menu, pri ktorom sa cena rovná kvalite. Nezabúdajte, že pri väčších donáška jedla bude vaša cena za porciu výhodnejšia.

Denné menu by malo ponúkať jedlá rôznych chutí – slané, sladké či neutrálne. Na výber by ste každý deň mali mať z mäsitých, bezmäsitých či vegetariánskych jedál a v najlepšom prípade aj zo slovenských špecialít. Budete tak mať každý deň niečo iné na tanieri.

Naša spoločnosť Nitra Delivery Food s. r. o. so sídlom v Nitre zabezpečuje stravovanie pre podniky a firmy s výhodným jedálničkom a prijateľnými cenami. Zabezpečíme aj stravovanie na oslavy. Prijímame objednávky a expedujeme varené jedlo, obedy priamo k vám do vašej firmy a vašej domácnosti. Vybrať si môžete aj z kvalitných slovenských špecialít. Neváhajte nás https://www.nitradeliveryfood.sk/kontakt/.


Mostná 13 94901 Nitra
tel.: +421911751235

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888