Reštaurácia a gastro podniky sa opäť ožívajú. Chýbali vám?

Reštaurácia a gastro podniky sa opäť ožívajú. Chýbali vám?

Pojem reštaurácia v predchádzajúcich mesiacoch k nám doliehal ako ozvena. Konečne to už vyzerá tak, že v najbližšom období všetky zameškané posedenia v reštaurácii s najbližšími budeme môcť dobehnúť. Ak predsa len potrebujete pripomenúť, prečo navštíviť reštauráciu, radi vám to týmto článkom pripomenieme. 5 dôvodov sa pokúsime zhrnúť v nasledujúcich riadkoch.

Oslava v kruhu blízkych

Reštaurácia, ale ani oslava v kruhu najbližších nebola bežným normálom, na ktorý sme boli zvyknutí. Teraz to však môžeme všetko napraviť. Prekvapte vašu polovičku, rodinného príslušníka alebo kolegu návštevou reštaurácie. Zorganizujte menšiu či veľkú oslavu, dôvod sa vždy nájde - meniny, narodeniny, promócia či úspech v práci. Spoločný čas s dobrým jedlom sa vždy počíta.

Inšpirácia novými jedlami

Isto ste sa počas nekonečného home officu stretli s pocitom, že ste varili snáď už všetko alebo sa vám zdalo, že varíte stále to isté. Možno ste si vymieňali recepty so svojimi najbližšími, možno ste hľadali po internete recepty. Avšak aj toto nadšenie po čase opadlo. Keď je to už opäť možné, inšpirujte sa novými chuťovými spojeniami, napríklad reštaurácia Café Efekt je miestom, kde si každý labužník nájde to svoje.

Zaslúžený oddych

Únavu z varenia a vymýšľania jedál sme už spomenuli. Nikto nemá nárok v tomto období vám niečo vyčítať, keď sa vám nechce variť. Je to v poriadku, navarili ste sa až-až, zaslúžite si, aby teraz navaril niekto vám. Reštaurácia v Ružomberku Café Efekt ponúka obľúbené jedlá svetovej kuchyne ako bugre, pizzu, cestoviny, steak, rizoto, ale aj thajskú kuchyňu či chutné dezerty. Kto si dobré jedlo zaslúži viac ako vy?

Čas pre seba

Počas nabitého pracovného dňa sa chcete najesť a zároveň sa striasť problému s vymýšľaním obeda - reštaurácia to za vás vyrieši. Keď už si nedoprajete čas pre seba, tak nebudete aspoň v takom pracovnom zhone. Pracovný harmonogram bude tak pod menším tlakom. Donáška jedla z reštaurácie je tiež dobrým riešením. Jedálny lístok Café Efekt nájdete na jej internetovej stránke ako aj všetky potrebné kontakty.

Poriadok v kuchyni

Striasť sa umývania špinavých riadov a sporáku od oleja, rozhodne zaraďujeme medzi dôvody prečo navštíviť reštauráciu a nechať to na starosť niekomu inému. Upratovanie kuchyne nemusí byť súčasťou každého vášho dňa. Reštaurácia vás tejto starosti rada odbremení.

Reštaurácia v Ružomberku - Café Efekt ponúka zákazníkom chutné jedlá z kvalitných lokálnych surovín. Výborné jedlá vznikajú pod rukami skúsených a kreatívnych šéfkuchárov. Reštaurácia tiež ponúka možnosť donášky jedla. O služby a atmosféru sa stará príjemný personál reštaurácie. Reštaurácia v Ružomberku sa nachádza v peknom prostredí s moderným interiérom a veľkými priestormi vhodnými pre posedenie v dvojici i pre veľkú rodinnú či firemnú akciu. Galériu, ale aj možnosť prenájmu a rezerácie nájdete na webovej stránke reštaurácie.


Š. Moyzesa 1579/28 03401 Ružomberok
tel.: +421908055538

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888